Land Rover Defender dobija nekoliko unapređenja u 2021. kao i kraći model 90

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Land Rover Defender dobija nekoliko unapređenja u 2021. kao i kraći model 90

Džip koji vozi preko neravnog terena

Pokretljiviji Defender sa 6 mesta je najzad stigao

Kompanija Land Rover je isplanirala da ubaci nekoliko bitnih unapređenja u model Defender iako je ovaj “off-road” model ponovo na tržištu nešto manje od godinu dana a fanovi Land Rovera u SAD-u će najzad moći da kupe i kraću verziju ovog modela po imenu Defender 90 koji ima veću pokretljivost i lakše skretanje pod oštrijim uglovima. 

Isprva je planirano da Land Rover Defender 90 bude pušten u prodaju kad i 110 ali ga ih je pandemija korona virusa odložila. 

Defender 90 kao savršen izbor za prave “off-road” ljubitelje 

Defender 90 model će osim toga što je kraći za 40 cm od svog starijeg brata imati i prelomni ugao od čak 32 stepena. Njegove manje dimenzije ga čine izuzetno povoljnijim za prave “off-road” zaljubljenike dok je model 110 pogodniji za porodice. 

Logo Land Rovera na braniku

Pri kupovini modela 90, kupci će imati opciju izbora da li žele 5, 6 ili 7 sedišta što im omogućava nova tehnologija središnjeg mesta do vozača koje kada nije u upotrebi se spušta i pretvara u konzolu sa dodatnim funkcijama. 

Cena skraćenog modela je skoro ista kao i sadašnji 110 

Land Rover Defender je definitivno pravi izbor za osobe koji prevoze velike količine robe ili za ljude sa mnogo saputnika. 

Cena kraćeg modela 90 će iznositi oko 40000 dolara za model 90 što je samo par hiljada manje od modela 110 iz 2020. godine. Cena naprednog modela 110 još uvek nije poznata. 

Modelima 110 i 90 će se pridružiti i X-Dynamic koji će predstavljati spoj modela Defender i Defender X koji će se prodavati sa naprednijom opremom od osnovnih modela 110 i 90. 

Otkup polovnih automobila

Ukoliko planirate da prodate vaš polovni automobil i da ga zamenite novim Land Rover Defenderom ili nekim drugim vozilom, mi smo agencija koja se bavi otkupom polovnih automobila svih marki i modela, bez obzira da li se radi o vozilu koje je u ispravnom ili havarisanom stanju. Nisu nam bitni ni godište, a ni pređena kilometraža, već samo vaša želja da prodate automobil

Kontaktirajte nas a mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren i otkupiti vaš polovni automobil. Dobićete fer i korektnu ponudu, a ukoliko se saradnja uspešno dogovori, keš isplaćujemo odmah na licu mesta.

  • Share: