Otkup starih vozila

Otkup starih vozila u našoj režiji je izuzetno efikasan i jednostavan proces. Vaše vozilo je staro i dotrajalo, troši previše goriva, sve češće se kvari i zadaje Vam sve više muka? Nema problema, kontaktirajte nas za otkup starih automobila ili drugih vozila, a mi ćemo Vam rado izaći u susret, uz isplatu keša na ruke odmah po otkupu.

crveni automobil logo

KONTAKTIRAJTE NAS

  Brz i jednostavan otkup starih vozila

  Imate staro neregistrovano vozilo koje je u lošem stanju i ne isplati se da ulažete u njega, a uz to zauzima i dragocen prostor u Vašem dvorištu ili garaži? Ne očajavajte, mi smo tu da Vam pomognemo.

  Otkup starih vozila je još jedna od delatnosti naše agencije. Dovoljno je samo da nas pozovete i ukoliko se dogovorimo, naša ekipa će izvršiti procenu Vašeg starog vozila i ponuditi Vam najbolju moguću cenu za njega. Pri tome, ne morate da brinete ukoliko Vaše staro vozilo nije u voznom stanju.

  Naša šlep služba će doći do Vas i izvršiti transport starog vozila, a isplatu za vozilo ćemo Vam izvršiti odmah na licu mesta. Vlasnici starih vozila, rešite se nepotrebnih briga i pozovite nas na broj telefona 064 330 71 32, a za sve ostalo će se pobrinuti naša ekipa.

  Otkup starih vozila Beograd

  Otkup starih vozila Beograd je još jedna usluga koju nudimo, bilo da je reč o vozilima koja su havarisana ili za otpad, bez obzira na vrstu vozila.

  Pri tome, nudimo Vam najpovoljnije cene. Pozovite i ostale otpade i uporedite cene. Nakon toga, budite sigurni, pozvaćete nas, a mi ćemo doći na dogovoreno mesto, izvršiti procenu vozila i našom šlep službom preuzeti Vaše staro vozilo koje Vam samo zauzima prostor i zadaje brige.

  Novac za vozilo ćete dobiti odmah i tako spojiti lepo i korisno. Dotrajalo vozilo Vam više neće zadavati probleme, dobićete prostor u garaži ili dvorištu, a pritom ćete dobiti i najveću moguću novčanu naknadu.

  Zato nemojte oklevati, pozovite nas na broj telefona 064 330 71 32 i dogovorićemo se za Otkup starih vozila Beograd, a potom naša služba doći će do Vas i preuzeti vozilo za otpad.

  Zašto je naša agencija za otkup starih vozila najbolji izbor?

  Bavimo se otkupom starih vozila već dugo godina i jako brzo možemo da odredimo sve parametre na osnovu kojih je moguće uspostaviti maksimum iz ovakvog načina prodaje. Vi nas pozovete sa potrebom da prodate vozilo, mi vam postavimo nekoliko pitanja pomoću kojih određujemo kakav je automobil u pitanju. Vršimo besplatnu procenu vrednosti vozila i dolazimo na vašu adresu da zavšrimo posao.

  Ako sve prođe po planiranom, isplaćujemo Vam novac na ruke za vaše polovno vozilo, i vi ste u tom trenutku gotovi sa svim obavezama. Na nama ostaje da izvršimo prenos vlasništva otkupljenog vozila, a sve u dogovoru sa vama.

  Naše cene za otkup starih vozila su najbolje na tržištu, a u to ćete se najbolje uveriti pozivom na brojeve ostalih agencija za otkup. Najniža cena za otkup vozila iznosi 50 evra (u slučaju havarisanog), a postoji i mogućnost otkupa na kilo.

  Mi ne ulazimo u razloge zbog kojih vi želite da prodate svoje staro vozilo, bilo da vam je dosadio i želite brzo da ga prodate, ili je reč o neupotrebljivom vozilu. Pozovite nas i lako ćemo se dogovoriti.