Otkup kombi vozila


Vozila su nam znatno olakšala svakodnevni život. Još od kasnog 19. veka kada su izumljena, pa do dan danas. Vozila su nam omogućila ogroman tehnološki i ekonomski napredak, naročito u području komercijalnih vozila. Umesto konjskih zaprega, teret su prenosili kamioni i kombi vozila. Ali kako vreme utiče na sve, tako i kombi vozila imaju vek trajanja. Kada ne znate šta da uradite sa starim kombijem, otkup kombi vozila je pravo rešenje.

Stručnjaci za otkup kombi vozila


Naša agencija za otkup vozila se bavi ovim poslom već dugo godina i svakodnevno vršimo otkup polovnih vozila, bilo havarisanih ili u voznom stanju, putničkih ili komercijalnih. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva smo u mogućnosti da bez mnogo razmišljanja odredimo realnu vrednost svih vrsta vozila.

Zašto pozvati nas za otkup kombi vozila


Polovna vozila su najbrojnija na našim putevima i svakodnevno se obavlja njihova prodaja. Klasična prodaja vozila vam zaista može doneti najviše novca za polovno vozila, ali je potrebno uložiti dosta truda.

Potrebno je napraviti oglas koji će biti dovoljno opisan i detaljan da privuče pažnju potencijalnih mušterija, pa zatim morate da kontaktirate sa kupcima, da se nalazite sa njima i pokazujete im svoje kombi vozilo. Potom ide klasično cenkanje i odugovlačenje, a živci su vam svakog minuta sve tanji i tanji.

Umesto da prolazite kroz ovaj mukotrpni proces prodaje koji će vas samo iznervirati, možete pozvati nas i obaviti otkup kombi vozila u par lakih koraka, a na kraju dobijate keš na ruke, dok sav ostatak posla oko prenosa papira sprovodimo mi.

Kako izgleda proces otkupa kombi vozila


Naš proces otkupa svih vrsti vozila je prilično jednostavan. Sastoji se iz par koraka koji služe da svaka strana može da izvuče maksimum iz ovog posla. Polovna vozila se prodaju svakodnevno, a mi znamo koliko prodaja može biti zamarajuća. Iskustvo nam je omogućilo da osmislimo proces otkupa kombi vozila u pet koraka kojim rešavamo vaš problem neupotrebljivog ili suvišnog kombi vozila.

Svakako je prvi korak da uzmete svoj telefon i pozovete naš broj telefona. U ovom koraku je cilj da što približnije utvrdimo generalno stanje i osnovu za cenu otkupa. U tu svrhu su nam neophodne informacije o vozilu kao što su:

  • Brend, model i godište
  • Vrsta i zapremina motora
  • Stanje karoserije
  • Generalno stanje automobila i poznati kvarovi

Kada smo utvrdili da li je reč o otkupu polovnog vozila, havarisanog ili na kilo, možemo da znamo kako dalje da nastavimo. Obavljamo besplatnu procenu vrednosti vozila na čitavoj teritoriji

Ako ste nas kontaktirali iz okoline Beograda u samom početku dana, verovatno ćemo za par sati stići do vaše lokacije, besplatno proceniti, isplatiti novac u kešu, dok će posao oko papirologije ostati nama.