Otkup polovnih vozila


Mi vršimo otkup polovnih vozila, a ukoliko smatrate da Vam se ulaganje u popravku vozila ne isplati ili je reč o havarisanom vozilu, nemojte da brinete!

Brz otkup polovnih vozila


Nije nam bitno stanje vašeg vozila, ni da li je havarisano, ni da li je pokvareno, mi radimo otkup bez obzira stanje. Cenu vozila sastavljamo prema traženosti samog modela, fizičkog izgleda kao i stanja samog vozila. Papirologija je na nama, tako da nemate da se cimate, a i ukoliko je potrebna šlep služba za vozilo, dolazi naša šlep služba. Poznatije još kao i otkup polovnih vozila Beograd. Isplata ide odmah na ruke. 

Stručnjaci za otkup polovnih vozila


Godine iskustva u otkupu polovnih vozila su nas učinile stručnjacima i omogućile nam da razvijemo jednostavan medod za otkup polovnih vozila svih vrsta. Proces otkupa je veoma prost. Pozovete nas na naš broj telefona, a mi ćemo na osnovu par informacija moći da napravimo dobru procenu:

  • Brend vozila
  • Model vozila
  • Vrsta i zapremina motora
  • Kilometraža
  • Godište vozila

To što su nam potrebne ove informacije ne znači da smo mi izbirljivi i da ne vršimo otkup svih vrsta vozila. Upravo suprotno! Otkupićemo vozilo bez obzira na njegovo stanje, godište ili kilometražu. Međutim, potrebno nam je da znamo ovakve informacije i da utvrdimo da li se radi o otkupu polovnog vozila, havarisanog ili na kilo, kako bismo mogli da pripremimo šlep službu o našem trošku.

Koja polovna vozila otkupljujemo?


Otkupljujemo polovna vozila svih proizvođača, bez obzira na model. Italijani, Španci, Nemci, Česi, Rumuni, Rusi, Kinezi, Amerikanci, Francuzi… mi ne vršimo nikakvu diskriminaciju i otkupljujemo sve vrste vozila!

Nije nam bitna ni vrsta karoserije, radimo otkup hečbek, karavana, pik-ap, SUV, kombi, limuzina i krosover modela vozila. Podrazumeva se da vršimio otkup Fiat, Fordovih, Reno, BMW, Audi, Mercedes, pa i Zastavinih vozila.

Otkup polovnih vozila širom Srbije


Nemojte da se ustručavate da nas pozovete ako niste iz Beograda. Nama nije problem da dođemo bilo gde u Srbiji da otkupvimo vaše vozilo. Najčešće radimo otkup vozila na sledećim teritorijama:

Osim toga, dolazimo i u ostala mesta širom Srbije, ako ne stignemo istog dana kada nas pozovete, budite sigurni da možemo doći sutradan.

Najbolje cene i isplata na ruke odmah


U našoj agenciji za otkup vozilo pronaćićete najbolje cene za otkup svog vozila. Dugogodišnje iskustvo nam omogućava da bez problema utvrdimo cenu otkupa na takav način da svi možemo da izvučemo maksimum iz ove saradnje. Pozvaćete više agencija za otkup, ali ćete se na kraju odlučiti za nas, jer ćete se uveriti da su naše cene za otkup najbolje. Pritom se isplata vrši u kešu na licu mesta, tako da ne morate da nema govora o prevari.

Cena za otkup vozila zavisi od više faktora, kao što smo već napomenuli. Ali među najbitnijim faktorima su očuvanost limarije, kao i mehanička ispravnost pogonskog sistema. Veću vrednost imaju vozila koja su uredno održavana, ali to ne znači da to gledamo na osnovu servisne knjižice. Ove podatke je lako lažirati i mi to dobro znamo.

Naše iskustvo nam omogućava da lako procenimo u kakvom je stanju automobil na osnovu vizuelne inspekcije i kratke test vožnje. Zato nema svrhe kada ljudi pokušavaju da nam serviraju lažne informacije, jer time na kraju ništa ne postignemo, a obe stranke su izgubile vreme.