Otkup vozila Novi Sad

Otkup vozila Novi Sad – Brzo i jednostavno, uz momentalnu isplatu keša! Ako smatrate da vam se ulaganje u vozilo ne isplati ili nemate dovoljno novca za popravke, nemojte da brinete! Kontaktirajte nas!

crveni automobil logo

KONTAKTIRAJTE NAS

  Brz otkup vozila Novi Sad

  Vozila su danas postala gotovo neophodna za svakodnevni život, a u najboljem slučaju mnogo nam olakšavaju svakodnevnicu. Vozila nam omogućavaju mnogo više slobode, ali pored svih prednosti imaju i nedostatke.
  Potrebno je redovno ih održavati, trošiti novac na gorivo, popravke, registraciju, parking… Možda u nekom trenutku odlučite da nije moguće da posedujete automobil, a u slučaju da ne možete da ga prodate ili vam treba novac u kratkom roku, najbolji izbor vam je brza prodaja, a otkup vozila Novi Sad čini idealnim mestom za takav posao.

  Poslujemo više od 10 godina u oblasti otkupa vozila, kroz naše ruke su prošle sve vrste vozila za otkup, od limuzina, hečbekova, karavana, kupea, kabrioleta, kombija pa i kamiona. Koje god vozilo želite da prodate na teritoriji Novog Sada, brzo i bez muke, a da dobijete keš na ruke – pozovite broj naše agencije.

  Naš tim će stići u najkraćem roku do željene lokacije u Novom Sadu i na osnovu zajedničkog dogovora ćemo pronaći najbolje rešenje za vaše problematično vozilo.

  Kako izgleda proces otkupa u Novom Sadu

  Novi Sad je drugi po veličini grad u Srbiji, i realno je da će imati dosta vozila kojih je potrebno rešiti se, a koje niko neće da kupi.

  Kada se odlučite da nas kontaktirate, procedura otkupa vozila je veoma jednostavna. Prvi korak u našem postupku otkupa je besplatna procena vozila. Dolazimo u bilo koji deo Novog Sada i potpuno besplatno vršimo procenu.

  Otkup polovnih vozila Novi Sad

  Naša usluga podrazumeva da otkupljujemo sve! Imate stari polovni automobil iz 60-ih godina ili noviji automobil koji je doživeo udes ili je oštećen iz nekog drugog razloga? Mi ćemo ga otkupiti u kom je god stanju!

  Prvo ćemo utvrditi da li je reč o otkupu havarisanog ili običnog vozila, ili otkup na kilo. Informacije na osnovu kojih utvrđujujemo osnovnu cenu su:

  • Marka i model automobila
  • Godina proizvodnje
  • Pređena kilometraža, vrsta motora i zapremina
  • U kakvom je stanju limarija
  • Da li je vozilo u voznom stanju ili ne
  • Do kada je registrovano

  Kada nam budete pružili ove informacije, bićemo u mogućnosti da vam besplatno damo realnu procenu vrednosti vašeg automobila. Otkup u Novom sadu sprovodimo bez obzira na stanje, tako da budite sigurni da možemo da otkupimo vaše vozilo.

  Otkup havarisanih vozila Novi Sad

  Ne dozvolite da vam neupotrebljivo ili suvišno vozilo gubi na vrednosti svakog dana, pozovite nas za otkup automobila na kilo i ne propustite isplatu u kešu na licu mesta.

  Nakon što uspostavimo kontakt, možemo se dogovoriti da dođemo kod vas da pogledamo automobil uživo i utvrdimo finalnu vrednost polovnog vozila za otkup. Ako ste nas pozvali u jutarnjim satima, velika je verovatnoća da naša ekipa može da stigne istoga dana. U suprotnom, kada je u pitanju otkup automobila Novi Sad je grad u kome otkup možemo obaviti u naredna 24 časa.

  Bez obzira na stanje vozila, otkup je moguć, jer dolazimo sa našom šlep službom i obavljamo transport vozila. Vi ne morate da brinete ni o čemu, jer mi dolazimo potpuno spremni. Kada je reč o papirologiji, sav posao nakon isplate mi preuzimamo, a prenos vlasništva ćemo lako završiti na osnovu zajedničkog dogovora za otkup auta.