Otkup havarisanih vozila

Otkup havarisanih vozila je još jedna od usluga naše agencije! Ukoliko smatrate da Vam se ulaganje u popravku vozila ne isplati ili pak nemate dovoljno novca za istu, nemojte da brinete! Kontaktirajte nas za efikasan otkup uništenih vozila i preuzmite keš odmah.

crveni automobil logo

KONTAKTIRAJTE NAS

  Brz otkup havarisanih vozila i još brža isplata

  Ako Vam havarisano vozilo zauzima mesto u dvorištu ili garaži i samo Vam zadaje glavobolje mi imamo idealno rešenje za Vas. Bez obzira na stepen oštećenja, otkupićemo Vaše havarisano vozilo po najpovoljnijoj ceni.

  Takođe, naša šlep služba će izvršiti i transport havarisanog vozila. Vašim mukama, zahvaljujući našoj agenciji, je konačno došao kraj.

  Poštedite sebe postavljanja oglasa, beskonačnog pozivanja raznoraznih kupaca i dangubnih odlazaka na auto pijace i pozovite našu agenciju. U najkraćem mogućem roku naš tim će doći do Vas i izvršiti realnu procenu Vašeg havarisanog vozila. Nakon dogovora isplatu ćemo izvršiti odmah, a Vi ćete dobiti količinu novca veću nego da ste prodali Vaše havarisano vozilo na bilo koji drugi način ili bilo kojoj drugoj agenciji.

  Havarisano vozilo ćemo, takođe, odvesti iz Vašeg dvorišta ili garaže. Dobijeni novac možete uložiti u kupovinu drugog vozila i time se rešiti problema koji Vas muči već duže vreme.

  Dakle, nije bitno stanje, niti vrsta modela za otkup havarisanih vozila, mi otkupljujemo sve! Zato ne trošite živce i vreme, pozovite nas odmah na broj telefona 064 330 71 32! Želimo vam ugodan dan, Vaš otkup havarisanih vozila.

  Lokacije za otkup havarisanih vozila

  Otkup havarisanih vozila vršimo na teritoriji cele Srbije, a ovo su najčešće lokacije na koje smo do sada izlazili.

  Otkup havarisanih vozila Beograd

  Na teritoriji Beograda se nalazi najviše vozila u čitavoj Srbiji, pa je logično da je za otkup havarisanih vozila Beograd najzastupljenija destinacija. Sedište naše agencije za otkup vozila se nalazi upravo u Beogradu i rado vršimo otkup havarisanih vozila svih vrsta u bilo kojoj beogradskoj opštini.

  Otkup havarisanih vozila Novi Sad

  Posle Beograda, za otkup havarisanih vozila Novi Sad je najpopularniji grad. Novi Sad postaje sve naseljeniji grad i stalno se povećava broj vozila, pa je samim tim i sve više havarisanih vozila. Iako je naša agencija u Beogradu, naši timovi odlaze po celoj Srbiji, i u mogućnosti smo da vam istog dana ili narednog donesemo keš na ruke i odšlepamo otkupljeno havarisano vozilo iz Novog Sada.

  Otkup havarisanih vozila Niš

  U niškom regionu se takođe nalazi veliki broj vozila. Većina vozila je ispravna, ali je određeni procenat od ukupnog broja vozila sačinjen od havarisanih vozila. Ova vozila zazuimaju suvišni prostor u garažama i dvorištima i svakog dana prouzrokuju gubitak vrednosti svojim vlasnicima, jer vremenom propadaju.

  Umesto da gubite novac, znajte da kada je u pitanju otkup havarisanih vozila Niš odlična destinacija, jer naše ekipe otkupljuju vozila bez obzira na nivo oštećenja.

  Pozovite nas za najefikasniji otkup havarisanih vozila

  Dolazimo spremni, sa sopstvenom šlep službom, tako da ne morate da brinete ni o čemu. Vaše je samo da nas pozovete, a mi ćemo preduzeti kompletan ostatak posla.

  Ako nas kontaktirate na početku dana, naša ekipa će verovatno za samo par sati doći na vašu adresu i isplatiti vam novac za ruke, u suprotnom ćemo završiti posao u narednih 24 časa. Samo jedan poziv Vas deli od rešenja problema za vaš havarisani automobil i dodatnog novca umesto gubitka.