Otkup stranih vozila


Mi vršimo otkup stranih vozila bez obzira na stanje vozila. Ukoliko smatrate da Vam se ulaganje u njegovu popravku ne isplati ili Vam je hitno potreban novac, nemojte da brinete!

Brz otkup stranih vozila


Bili ste na privremenom radu u inostranstvu i tamo kupili vozilo, naručili ste od rođaka, prijatelja ili komšije da Vam uveze vozilo iz neke strane zemlje ili ste sami uvezli vozilo sa stranim tablicama.

Posle izvesnog vremena ste ga izgustirali, shvatili da to vozilo ne odgovara Vašim potrebama, da nije dovoljno ekonomično, da previše troši, da nema odgovarajuću kubikažu ili ste vozilu pronašli neku drugu manu.

Umesto da gubite vreme pozivajući mnogobrojne nakupce ili agencije za kupoprodaju automobila, postavljajući oglase po specijalizovanim sajtovima, ili pak tumarajući po auto pijacama, dovoljan Vam je samo jedan poziv. Naša agencija otkup stranaca, bez obzira da li je vozilo staro ili novo ili u kakvom se stanju nalazi.

Potrebno je samo da nas pozovete i dogovorićemo se oko svih detalja. Stručna ekipa koja radi za nas izvršiće procenu Vašeg vozila sa stranim tablicama i isplatu izvršiti odmah, na licu mesta.

Takođe, sve administrativne poslove u vezi prenosa i drugih neophodnih zakonskih procedura obavljamo mi. Vaš jedini zadatak je da nas kontaktirate na broj telefona 064 330 71 32 i nakon toga da uložite novac koji dobijete za Vaše vozilo sa stranim tablicama na kupovinu drugog vozila koje će bolje odgovarati Vašim zahtevima i potrebama