Značajan porast cena Tesla automobila

Beli tesla automobil parkiran u garaži

Možda ste i već čuli da je kompanija Tesla najavila porast cena elektičnih automobila, što se upravo i desilo. 

“The Model 3” važi za jedan od najprodavanijih automobila, što znači da je za ovaj automobil potrebno čekati i po nekoliko meseci, čak i godinu dana.. 

“The Model 3” koštaće blizu 48.440 dolara, dok će model X koštati čak 100,000 dolara!

Koliko je vremenski potrebno čekati na Tesline najprodavanije modele?

Čini se da je kupovina ovih automobila više kao igra ne sreću – Tesla procenjuje da ukoliko već danas naručite “Model X on će kod vas stići tek naredne godine.

Ovo nije prvi put da je kompanija Tesla podigla cene svojih automobila, a ovaj put su one skočile i po nekoliko hiljada dolara više!

Za automobil “Model S Plaid” kupci će morati da čekaju i po nekoliko nedelja, ali to ujedno važi i za sve Tesline modele. Ukoliko poželite da u svom voznom parku imate ovako jedno moćno vozilol, morate biti spremni da čekate i po nekoliko meseci, do čak godinu dana.

Povećane cene i potražnja za Model 3, Model Y, Model X SUV

Unutrađnjost tesla automobila

Iako se verovalo da će Model 3 važiti za automobil sa pristupačnom cenom, danas je za njega potrebno izdvojiti oko 48.440 dolara, dok će za “Model Y” biti neophodno izdvojiti blizu 64.4440 dolara!

Cene Teslinih automobila više puta su skakale na gore pa je tako prošlog avgusta Model S košto 90.00 dolara, a nakon poskupljenja njegova cena kreće se od 101.190 i to početna.

“Model X SUV” definitivno zauzima prvo mesto među najskupljim modelima od čak 116,190 dolara i za njega je vreme čekanja duže nego za bilo koji drugo model.

Izvršni direktor kompanije Tesla primetio se značajan pritisak inflacije tvrdeći da su cene sirovina značajno porasle. Ako to uzmemo u obzir,onda je poskupljenje svih modela sasvim logičan sled.

Ne sumnjamo da su modeli Tesla ubedljivo najbolji automobili na svetu, međutim ljudi kod nas se ipak pre odlučuju za kupovinu polovnih automobila, upravo zbog  sve većih cena gotovo svih automobila.

Da li ste zainteresovani za prodaju svog automobila?

Ukoliko razmišljate o prodaji vašeg starog automobila kako bi sebi obezedili noviji, bolji automobil, na pravom ste mestu.

Otkup vozila je ono za šta smo mi kao firma specijalizovani i za koje nudimo najbolje cene na našem tržištu!

Naše usluge uvek su bile na visokom nivou čemu svedoči i broj zadovoljnih mušterija i saradnji koje smo do sada sklopili. 

Ne čekajte, nego budite slobodni da nas kontaktirate, a mi vam stojimo na raspolagnju za sva pitanja i nedoumice koje imate.