Tesla Model 3 prodavaniji od sedam BMW modela zajedno

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Tesla Model 3 prodavaniji od sedam BMW modela zajedno

Tesla automobil

Tokom 11 meseci 2019. godine kompanija Tesla je u Sjedinjenim Državama isporučila više primeraka Modela 3, nego BMW vozila Serije 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8 zajedno. Godina koja je na izmaku dobila je tržišnu potvrdu za Teslin Model 3, pa se ovaj električni automobil u SAD bolje prodavao od mnogih popularnih modela etabliranih tradicionalnih proizvođača. 

Kakva je tačno bila prodaja Tesla Model 3 automobila?

Po ukupnoj prodaji u periodu od januara do novembra, Model 3 je sa 127.836 isporučenih jedinica zauzeo visoko deveto mesto na listi najtraženijih automobila u SAD. To predstavlja izuzetno dobar rezultat za kompaniju za koju je retko ko pre samo 10 godina prognozirao da može biti ovako uspešna.

Koliko je Model 3 popularan kod američkih kupaca najbolje pokazuje podatak da je nadmašio ukupnu zbirnu prodaju čak sedam BMW modela – Serija 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8. Naime, ovaj popularni nemački proizvođač je za 11 meseci 2019. godine isporučio u SAD ukupno 116.073 primerka svih ovih vozila – za oko 11.000 manje od Tesla Model 3 automobila. 

Planovi Tesla kompanije za 2020. godinu

Kompanija Tesla je postavila izuzetno ambiciozne planove za narednu godinu. Naime, Tesla planira da u 2020. nastavi sa tržišnom ekspanzijom svog najpristupačnijeg automobila i da u Sjedinjenim Američkim Državama proda oko 300.000 primeraka Modela 3.

Otkup polovnih  automobila

Mi smo agencija koja se bavi otkupom polovnih automobila svih marki i modela, bez obzira da li se radi o vozilu koje je u ispravnom ili havarisanom stanju. Nisu nam bitni ni godište, a ni pređena kilometraža, već samo vaša želja da prodate automobil. 

Obratite nam se i mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren i otkupiti vaš polovni automobil. Dobićete fer i korektnu ponudu, a ukoliko se saradnja uspešno dogovori, keš isplaćujemo odmah na ruke.

  • Share: