Od 2023. godine Volkswagen električna vozila u Indiji

Logo Volkswagen

Volkswagen grupa od 2023. godine počinje sa prodajom prvih električnih automobila ID4 SUV u Indiji i direktno će se suprotstaviti Hondinom prvom hibridnom električnom sedanu. Vozila će biti na raspolaganju u ograničenim količinama. 

Tesla punjač

Južna Azija se zalaže za vozila koja ne zagađuju životnu sredinu

Volkswagen će u septembru ove godine početi sa testiranjem ovog modela automobila kako bi ustanovio da li su potrebne tehničke adaptacije vozila vremenskim uslovima u Indiji.

Nakon testiranja, kompanija će uvesti samo 2500 vozila, zbog ograničenja koja je postavila vlada Indije. Ovim uvozom Volkswagen će testirati potencijalno tržište, kako bi procenio buduću tražnju.

Očekivanja kompanije su velika – lokalna distribucija električnih automobila u Indiji do 2025. ili 2027. godine. Takođe, nezvanični plan je i lokala proizvodnja baterija u Indiji, koje su ustvari najskuplja komponenta električnih automobila.

Logo Volkswagen

Da li prodajete svoj polovni automobil?

Ukoliko planirate da i vi zamenite svoj automobil za električni ili hibridni, nabavite deo sredstava za kupovinu ovog vozila prodajom sadašnjeg automobila. Kao firma za otkup vozila nudimo vam napovoljnije cene otkupa na tržištu, a novac na licu mesta isplaćujemo na ruke.

Kontaktirajte nas, bez obzira na stanje i starost vašeg automobila, a mi ćemo u najkraćem roku ugovoriti sastanak!