Kolekcija luksuznih automobila Novaka Đokovića

Aston Martin

Veliki broj uspešnih sportista, pa tako i naš najpoznatiji teniser – Novak Đoković, poseduju vrlo interesantne kolekcije svojih četvorotočkaša. Doduše, Novak nije neko ko bi se svojim automobilima hvalio, te ih on sve vreme drži u garaži. 

Kada su u pitanju dizajni, Nole je neko ko je poznat po tome što mnogo voli stil i eleganciju. S obzirom na činjenicu da mu je očuvanje životne sredine jako bitno, on mnogo više uživa u električnim vozilima, te je njima i najnaklonjeniji.

Koje sve modele poseduje naš najbolji teniser?

Novak je donedavno bio ambasador Peugeot-a. te je u znak pažnje od njih 2020. godine dobio primer električnog automobila E-208 Iz limitirane serije. 

Međutim, ti modeli nisu jedini koji krase garažu ovog svetskog tenisera. Pored gorespomenutih automobila marki Tesla Model X i Fiiat 500, Nole poseduje i Aston Martin DB9, ali i Bentley GT. Mnogi kažu da kolekcija ne bi bila potpuna bez Mercedes Benza, a model koji teniser ima je S500. Naravno, tu su i popularni Audi, kao i savršeni BMW M55D.

Kada je započeo svoje partnerstvo sa Peugeot-om, Novak je izjavio: ,,ZAdovoljstvo mi je što prestavljam ovaj veliki francuski automobilski brend koji je poznat širom sveta. Peugeot oličava moju viziju, prefinjenost, eleganciju i predstavlja stil života.’’

Prvo masovno proizvedeno električno vozilo kompanije, E-208, ima električni motor od 134 KS, koji omogućava ubrzanje od 0-100 km/h za čitavih 7,5 sekundi. Piše se da njegov Aston Martin vredi čitavih 200.000 evra. 

Tesla auto

Da li razmišljate o prodaji svog automobila?

Ukoliko vam je potreban otkup automobila, nije jedina lokacija na kojoj poslujemo, već širom zemlje otkupljujemo sve vrste vozila.

Budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo vam izaći u susret u najkraćem mogućem roku. Dolazimo kod vas i isplaćujemo pun iznos na licu mesta i vršimo besplatno šlepovanje u slučaju otkupa havarisanih vozila.