MINI predstavio Shadow verziju za sve svoje modele

prikaz automobilskog menjača sa logoom kompanije Mini Cooper

Tamni elementi eksterijera i dodatni komplet za novu opremu Shadow Edition, sada su dostupni u svim MINI modelima. Ponoćno crna spoljašnjost karoserije, sa Shadow grafikom, logotipima i ekskluzivnim dizajnom haube pojavili su se na tržištu Velike Britanije, a očekuje se i stupanje na evropsku scenu.

Novitet je dostupan na modelima sa Cooper i Cooper S motorima, kao i na verziji sa elektro motorom. Shadow se ne može porediti sa metalik ili mat crnom, jer ima poseban efekat obuzimanja pažnje svih u svojoj blizini. 

Pored boje su poboljšane i standardne specifikacije

Nakon što je početkom 2021. godine predstavljen na MINI Clubman i MINI Countryman modelima, Shadow Edition je sada dostupan za naručivanje i na MINI modelima sa hečbek karoserijom, kao i na električnoj verziji MINI-ja.

Shadow Edition se pojavljuje, ne samo sa novom bojom i blagim redizajnom, već i sa višim standardnim specifikacijama. Naravno, najveći fokus je na karakteristikama koje se tiču zatamnjenosti grafike i ekskluzivnog dizajna haube.

Novi Shadow Edition ima ponoćnu crnu metalik spoljašnju boju, sa kontrastnim srebrnim krovom, poklopcima retrovizora i Piano Black spoljašnjošću, stvarajući filmski i aerodinamičan izgled.

Kupci mogu da izaberu potpuno električni pogon (MINI Electric) ili opciju sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem, odnosno Cooper i Cooper S motorom, što podrazumeva MINI hečbekove i Convertible modele. Takođe, izbor između automatskog i manuelnog menjača je na kupcima. 

Od ugrađenog motora zavise pojedini delovi opreme

Shadow Edition za MINI hečbek i kabriolet je baziran na sport nivou opremljenosti, uključujući 18 inča John Cooper Works Course Spoke aluminijumske felne, srebrni krov i retrovizore, John Cooper Works aerodinamički komplet uključijući John Cooper Works spojler i LED prednja i zadnja svetla.

Električne verzije su bazirane na Level 3 modelu i standardno dolaze sa aluminijumskim felnama od 17 inča Tentacle Spoke, pored PIano Black spoljašnjosti i ponoćno crnih metalik retrovizora i krova.

Sve modele krasi specijalno izdanje grafike na haubi, integrisani poklopci i A-panel. Pored toga, MINI hečbekovi takođe imaju Shadow logotip na krovu. 

prikaz automobilskog menjača sa logoom kompanije Mini Cooper

Kakva je unutrašnjost ovih verzija i koja oprema je dodata?

Unutrašnjost Shadow Edition-a ima antracitnu oblogu, odnosno ugljeno crna sedišta i Piano crnu, sa kontrolnom tablom i podnim površinama koje takođe imaju posebnu grafiku. Sportska sedišta John Cooper Works i sportski kožni volan sa kontrastnim šavovima u čili crvenoj boji upotpunjuju dizajn enterijera.

Kako bi se upotpunio visoki standard specifikacije, Shadow Edition dolazi opremljen informacionim ekranom od 8,8 inča, koji može služiti i za zabavu, jer ima i MINI Connected, Bluetooth, USB audio, senzor za kišu i automatsko aktiviranje farova, LED farove i zadnja svetla i pametno pozivanje u hitnim situacijama (E-Call).

Dodatne opcije koje možete nadograditi su Comfort paket, Comfort Plus paket i Navigacijski Plus paket, koji uključuje bežično punjenje i Head Up ekran.

Automobili marke MINI su prilično popularni na našim prostorima i pored razvijenog tržišta polovnih automobila, kupuju se i novi modeli. Shadow verzija može da stigne na naše tržište već kroz par meseci, kako vam to zvuči?

Da li razmišljate o prodaji svog starog automobila?

Ukoliko želite da prodate staro vozilo, kontaktirajte nas i sami proverite zašto smo najbolja firma za otkup vozila u celoj zemlji. 

Nudimo najbolju moguću cenu za vaše vozilo, nakon besplatne procene vrednosti, jer smo spremni da obavimo otkup polovnjaka što pravednije, tako da obe strane imaju profit od razmene.

Otkup polovnih automobila obavljamo veoma brzo i efikasno, pozovite nas i sami se uverite zbog čega imamo veliki broj zadovoljnih klijenata.