Ford kuburi sa nestašicom oznaka za svoja vozila

Ford logo

Interesantne vesti nam stižu iz Detroita. Popularni američki proizvođač automobila ima problema sa nestašicom svojih plavih, ovalnih amblema. I ne samo to, kako javljaju američki mediji, kompaniji nedostaje i bedževa koji označavaju model automobila.

Nepoznat je razlog ove nestašice

Glavni razlog nedostatka amblema nije poznat. Ali prema nekim informacijama, povezano je sa radom kompanije Tribar Technologies, firma zasnovana u Mičigenu koja služi kao dobavljač Ford-u. Oni su u avgustu ove godine objavili da će neke operacije kompanije biti obustavljene. 

Reč je o kontroverzi i problemu koji je nastao sa vlastima države Mičigen zbog izlivanja nekih štetnih supstanci u kanalizaciju od strane ove firme. I Tribar Technologies i Ford su odbili da prokomentarišu ove vesti.

Ford volan

Od kako je Covid-19 pandemija uzela maha, većina vodećih automobilskih kompanija je u problemu sa nekim nedostacima. Oni se uglavnom tiču nestašice čipova poluprovodnika i strogih, zdravstvenih mera koje su uticale na celokupnu produktivnost u automobilskoj industriji

Na našem tržištu je takođe skočila tražnja za kupovinom automobila, ali isto tako postoji nestašica opreme pa su i cene mnogih modela vidno skočile.

Da li želite da prodate automobil?

Imate za cilj prodaju vašeg vozila? Cene na tržištu vam svakako idu u prilog! Sa našom agencijom za otkup automobila, brzo i lako rešavate to pitanje. Jedan brz poziv ili popunjavanje upita na našem sajtu, dele vas od savršenog dogovora za vaš automobil. Stoga, ne čekajte i javite nam se da napravimo saradnju!