Audi potvrdio da će A3 dobiti naslednika

Audi A3

Nakon samo jedne generacije, potvrđeno je od strane izvršnog direktora Audija da će model Q2 biti ukinut i da će njega zameniti novi A3 koji će biti ponuđen u više modela.

Prema rečima izvršnog direktora, A1 će doživeti istu sudbinu pa će tako model A3 služiti kao početni model kada se ukinu A1 i Q2 modeli, s tim da će, kako navodi, biti dostupan u više verzija.

Nova verzija A3 modela

Kompanija Audi još uvek nije najavila bilo kakve detalja u kom pravcu će ići A3.  Poslednji automobil marke Audi sa unutrašnjim sagorevanjem biće predstavljan 2026. tako da će sledeći A3 biti isključivo ponuđen kao EV, pretpostavlja se.

Nemački luksuzni brend najavio je da će njegov poslednji novi automobil sa ICE pogonom biti lansiran 2025. godine, a u međuvremenu aktuelna četvrta generacija A3 predstavljena je u maju 2020. godine, pa se pretpostavlja da će ostati sve do 2027. godine. U tom trenutku, svi novoizvedeni Audi automobili će biti isključivo električni.

Kompanija Audi trenutno se može pohvaliti modelima kao što su – A3 Sportback, A3 Sedan, Q3 SUV, Q3 Sportback, dok se pojavljivanje A3 Allstreet-a još uvek očekuuje. S tim u vezi, očekuje se da će budući Ev modeli biti ponuđeni u sličnim varijanama karoserije. 

Q3 i dalje ima izglede da će postojati i sa SUS pogonom, dok će za razliku od njega, A3 u sledećoj generaciji dolaziti samo kao EV.

Audi volan

Da li i vi razmišljate o prodaji svog automobila?

Ukoliko planirate da sebe počastite novim automobilom, otkup automobila je idealno rešenje za vas. 

Naša agencija nudi usluge otkupa svih vrsta automobila bez obzira na njihovo stanje, a pored toga i brojne druge pogodnosti kao što je besplatna procena vrednosti vašeg automobila kako bi utvrdili najbolju moguću cenu za vaš automobil.

Kontaktirajte nas za više detalja, a mi se radujemo našem susretu!