2023. stiže hibridni Super-SUV BMW XM

BMW prednja maska

BMW sledeće godine izbacuje novog hibrida, koji će predstavljati zaštitno lice M serije popularne nemačke kompanije.

Najnoviji model iz M serije uskoro stiže

M serija je dosta poznata po proizvodnji sportskih automobila poput M3 i M5. Novi model XM će kombinovati prednosti svojih prethodnika, pritom fokusirajući se i na komfor. Automobil će takođe predstaviti novu mogućnost, a to je ugradnja hibridnog pogodna, što će predstavljati prvi hibrid iz M serije BMW-a.

Nakon malo kontroverzi pri prvom objavljivanju ovog modela, sada se željno iščekuje njegov izlazak u prvoj polovini 2023. godine. BMW XM će posedovati twin-turbo motor sa 4.4 litre, V-8 u kombinaciji sa električnim motorom. Procenjeno je da će ovo biti do sada najjači BMW automobil i posedovaće 644 konjskih snaga, a nešto kasnije izlazi i verzija sa čak 735 hp.

Beli BMW X5

Tržišna cena u prvoj polovini 2023. u Americi iznosiće 160.000 dolara. Model će biti dočekan sa zaista velikim interesovanjem. BMW je dosta popularan i na našem tržištu i želja je većine ljubitelja automobila, koji često prodaju svoja stara vozila u želji da priušte BMW. U celoj Evropi, BMW se kotira kao jedan od najpoželjnijih automobila.

Da li ste zainteresovani da prodate vaš automobil?

Imate vozilo koje vas je dobro služilo neko vreme, ali sada ste raspoloženi za osveženje? Naša agencija za otkup polovnih automobila nudi najpovoljnije cene na tržištu! Bavimo se ovim poslom uspešno preko 10 godina, tako da nas možete kontaktirati da bismo uspostavili saradnju.