Predstavljeni kandidati za titulu evropskog automobila godine

Enterijer automobila i volan

Lista od 35 kandidata koji će se takmičiti za titulu najboljeg automobila na evropskog tržištu predstavljena je na sajtu takmičenja. Na njoj se nalaze mnogi velikani evropske auto industrije, a uslov da automobil uđe u širi izbor kandidata za najbolji evropski auto jeste da se pojavi u prodaji do kraja 2019. godine, i to u najmanje pet evropskih zemalja. Konačna odluka o pobedniku biće doneta na Sajmu automobila u Ženevi u martu 2020. godine.

Na listi najviše modela Mercedesa, BMW-a i Toyote

Listom kandidata dominiraju giganti Mercedes, BMW i Toyota sa po 4 modela u trci za prestižnu nagradu. Sledi ih Renault čija su 3 modela uspela da se nađu među kandidatima, a u igri su još i mnogi poznati proizvođači kao što su Ferrari, Audi, Mazda, Porsche i drugi. Zanimljivo je naglasiti da  se ove godine na listi našlo i 6 potpuno električnih modela

Automobil godine je nagrada koju svake godine dodeljuje međunarodni žiri sačinjen od 60 poznatih automobilskih stručnjaka  iz 23 evropske države. Predstavljenost nacija u žiriju je srazmerna veličini i uticaju domaćih automobilskih industrija, pa je tako najviše članova žirija iz Nemačke, Francuske, Velike Britanije, Italije i Španije. U prethodnom izdanju ovog izbora pobedu je odneo električni Jaguar I-Pace, ujedno i svetski auto godine.

Otkup polovnih  automobila

Mi smo agencija koja se bavi otkupom polovnih automobila svih marki i modela, bez obzira da li se radi o vozilu koje je u ispravnom ili havarisanom stanju. Nisu nam bitni ni godište, a ni pređena kilometraža, već samo vaša želja da prodate automobil. 

Obratite nam se i mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren i otkupiti vaš polovni automobil. Dobićete fer i korektnu ponudu, a ukoliko se saradnja uspešno dogovori, keš isplaćujemo odmah na ruke.