Zavirite u detalje novog Audi TT RS modela za 2019. godinu

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Zavirite u detalje novog Audi TT RS modela za 2019. godinu

Audi TT RS 2019. godina

Nemački gigant Audi predstavio je redizajnirani TT RS Coupe i Roadster. Najmoćniji TT modeli pretrpeli su manje stilske modifikacije, napred i pozadi, uključujući veće otvore za vazduh i novo, fiksirano krilo zadnjeg spojlera.

Restilizovani Audi TT RS sada je standardno opremljen LED farovima, a kupci će moći da izaberu neku od osam boja spoljašnjosti, među kojima su nove Pulse Orange i Turbo Blue.

Digitalna oprema u novom Audi TT RS modelu

Na raspolaganju su takođe opcioni stilski paketi sa sjajno-crnim ili detaljima od mat-aluminijuma. Redizajnirani TT RS ima u ponudi i opcioni MMI Navigation Plus multimedijalni sistem sa glasovnim komandama i Wi-Fi pristupnim čvorištem za mobilne uređaje vozača i suvozača.

Smartfon se sa multimedijom povezuje putem USB priključka, a među doplatnim opcijama je i premijum audio sistem marke Bang & Olufsen sa 680 vati.

Motor novog Audi TT RS

Motor je ostao nepromenjen u odnosu na model pre redizajna, pa TT RS i dalje dobija pogon od petocilindarskog 2.5 litarskog TFSI turbo benzinca sa 400 ks (294 kW) i 480 Nm. Snaga se na sva 4 točka prenosi pomoću 7-brzinskog automatizovanog menjača sa duplim kvačilom i quattro pogona.

Ubrzanje od 0 do 100 km/h realizuje se za svega 3,7 sekundi, dok je maksimalna brzina fabrički ograničena na 250 km/h, uz opciju da se limit podigne na 280 km/h.

Prodaja ovog modela u Evropi počela je još 7. februara, a početna cena Coupe verzije u Nemačkoj je 67.700 evra, dok je za Roadster potrebno izdvojiti 70.500 evra. Prve isporuke planirane su za proleće, a zvanična premijera Audija TT RS za 2019. održaće se u martu, na sajmu automobila u Ženevi.

Dok čekamo da se pojavi novi Audi, možete nas kontaktirati ukoliko imate neko polovno ili havarisano vozilo koje želite da otkupimo. Dolazimo na lice mesta, a keš se dobija odmah na ruke.

  • Share: