VW Golf 8: Pri sudaru se otvaraju zadnja vrata

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на VW Golf 8: Pri sudaru se otvaraju zadnja vrata

Volkswagen logo automobil

Nova generacija Volkswagen Golf automobila dobila je maksimalnih pet zvezdica na EuroNCAP testu bezbednosti. Rezultati su pokazali da je putnička kabina Golfa ostala stabilna pri frontalnom sudaru. Međutim, kao i u slučaju modela Sharan, otvorila su se zadnja vrata što predstavlja opasnost od ispadanja putnika iz vozila.

Kako je prošlo EuroNCAP testiranje automobila

Generalni sekretar EuroNCAP organizacije – Mihel van Ratingen, je rekao da su slučajevi otvaranja vrata pri testovima sudara danas retkost pa je zbog toga veoma važno da VW pronađe uzrok ovog problema i što pre ga otkloni. 

Golf je ostvario visoke rezultate bezbednosti u ostalim segmentima. pre svega jer je opremljen autonomnim sistemom kočenja u hitnim situacijama (AEB) kao delom standardne opreme, što ima veoma veliku važnost na ovakvim testiranjima. 

Kako su ocenjeni drugi automobili?

Osim Volkswagen-ovog automobila, pet zvezdica na ovom testiranju su dobili još i Audi Q8, Ford Puma, MG HS i novi Nissan Juke. Mali gradski automobili iz VAG grupacije – VW Up, Škoda Citigo i Seat Mii su izgubili dve od pet zvezdica sa prethodnog testiranja jer je AEB  sistem sada deo dodatne opreme.

Otkup polovnih  automobila svih brendova i modela

Mi smo agencija koja se bavi otkupom polovnih automobila svih marki i modela, bez obzira da li se radi o vozilu koje je u ispravnom ili havarisanom stanju. Nisu nam bitni ni godište, a ni pređena kilometraža, već samo vaša želja da prodate automobil. 

Obratite nam se i mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren i otkupiti vaš polovni automobil. Dobićete fer i korektnu ponudu, a ukoliko se saradnja uspešno dogovori, keš isplaćujemo odmah na ruke.

  • Share: