Unapređenja u Fordu: Stižu luksuzni automobili

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Unapređenja u Fordu: Stižu luksuzni automobili

Ford automobil

Američka kompanija automobila Ford predstavila je osvežene modele S-Max i Galaxy koji će se uskoro naći u evropskim prodajnim salonima, a među njima su i luksuzne, Vignale varijante, koje će takođe biti dostupne evropskim kupcima. Modeli za 2020. godinu su stilski i sadržajno unapređeni, a Vignale verzije ih čine posebno atraktivnim za sve one vozače sa nešto dubljim džepom.

Šta je novo na S-Max i Galaxy modelima?

Ova dva MPV automobila imaju raskošnije dizajniranu masku hladnjaka sa hormiranim okvirom. Hromirani ukrasni dodaci takođe uokviruju i otvore u prednjem braniku u kojima su smeštena svetla za maglu, što ove modele čini znatno atraktivnijim i poželjnijim za vožnju. 

Ford Galaxy Vignale ima komandnu tablu koja je u potpunosti obložena kožom, grejani volan i alumunijumske aplikacije na papučicama nožnih komandi. S druge strane S-Max Vignale između ostalog sadrži grejana i hlađena prednja sedišta sa električnim podešavanjem položaja i funkcijom masaže, što ih čini itekako pogodnim za duge i naporne vožnje.

Modele S-Max i Galaxy za 2020. godinu pokreće 2.0-litarski dizel motor, dostupan u tri verzije snage. Bazični motor raspolaže sa 150 KS (110 kW), srednji proizvodi 190 KS (140 kW), a najjači motor isporučuje čak 240 KS (177 kW).

Osnovne verzije ovih modela opremljene su 6-brzinskim manuelnim menjačem, dok je u skupljim varijantama na raspolaganju unapređeni 8-stepeni automatski menjač.

Otkup polovnih Ford automobila

Mi smo agencija koja se bavi otkupom polovnih automobila svih marki i modela, bez obzira da li se radi o vozilu koje je u ispravnom ili havarisanom stanju. Nisu nam bitni ni godište, a ni pređena kilometraža, već samo vaša želja da prodate automobil. 

Obratite nam se i mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren i otkupiti vaš polovni automobil. Dobićete fer i korektnu ponudu, a ukoliko se saradnja uspešno dogovori, keš isplaćujemo odmah na ruke.

  • Share: