Toyota prodala 15 miliona hibridnih vozila

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Toyota prodala 15 miliona hibridnih vozila

Logo Toyota fabrike automobila

Japanski proizvođač automobila Toyota, pohvalio se podatkom da je tokom svog uspešnog poslovanja širom sveta, uspeo da proda neverovatnih 15.000.000 hibridnih vozila. Otkako se Toyota Prius pojavila 1997. godine, Toyota je u svetu prodala oko 15 miliona hibridnih vozila i time pomogla da se “uštedi” oko 120 miliona tona CO2 u odnosu na benzince.

Hibridna vozila su budućnost auto-industrije

Toyota je samo u Evropi prodala 2,8 miliona hibrida, a jedno od vodećih tržišta ovakvih automobila na starom kontinentu jeste Velika Britanija, gde ovakav tip vozila čini čak 66.1% od ukupnog broja modela koji se voze na britanskim ulicama.

U kompaniji Toyota veruju da su hibridna vozila ključni deo buduće globalne flote automobila koju bi trebalo da čine električni automobili, plug-in hibridi i vozila koja idu na vodonik. U kompaniji istaču da moraju da nastave sa napornim radom na unapređenju performansi baterija i smanjenju ukupnih troškova.

Inače, ove godine trebalo bi da se na tržištu pojavi novi hibridni Toyota Yaris od kojeg u kompaniji Toyota mnogo očekuju i veruju da će ovaj model imati možda i najuspešniji “život” na tržištu širom sveta.

Otkup polovnih automobila

Mi smo agencija koja se bavi otkupom polovnih automobila svih marki i modela, bez obzira da li se radi o vozilu koje je u ispravnom ili havarisanom stanju. Nisu nam bitni ni godište, a ni pređena kilometraža, već samo vaša želja da prodate automobil. 

Obratite nam se i mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren i otkupiti vaš polovni automobil. Dobićete fer i korektnu ponudu, a ukoliko se saradnja uspešno dogovori, keš isplaćujemo odmah na licu mesta.

  • Share: