Stiže nova Dacia 1300

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Stiže nova Dacia 1300

Dacia automobil

Obožavatelji automobila kompanije Dacia s nestrpljenjem su čekali na naslednika onog čuvenog modela 1300, rumunski Renault 12, ali čini se da je čekanju došao kraj. Naime, predstavljena je veoma primamljiva verzija ovog rumunskog automobila koji se proizvodi od 2004. godine.

Šta ljubitelji Dacia automobila mogu očekivati od Dacia 1300 modela

Posle Logana i Supernove stiže novi model koji zaista izgleda veoma dobro i u Rumuniji su ljudi veoma uzbuđeni zbog premijere ovog novog vozila, a velike su šanse da novi automobil ostvari dobre rezultate i u ostalim evropskim državama.

Rumunski dizajner Tikarat Aleksandru Čalin je napravio automobil koji su mnogi nazvali “Porsche Taycan za siromašne”. Na osnovu toga lako je zaključiti da se radi o elegantno izrađenom automobilu, sjajnog dizajna i još boljih performansi. 

Cena ovog modela svakako neće biti kao cene Poršeovih automobila, ali se očekuje da ovaj model podjednako zadovolji potrebe vozača. Dacia 1300 je oduvek bila sinonim za kvalitet među automobilima srednje klase, pa nema razloga da sumnjamo i u novi model. 

Otkup polovnih automobila

Mi smo agencija koja se bavi otkupom polovnih automobila svih marki i modela, bez obzira da li se radi o vozilu koje je u ispravnom ili havarisanom stanju. Nisu nam bitni ni godište, a ni pređena kilometraža, već samo vaša želja da prodate automobil. 

Obratite nam se i mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren i otkupiti vaš polovni automobil. Dobićete fer i korektnu ponudu, a ukoliko se saradnja uspešno dogovori, keš isplaćujemo odmah na licu mesta.

  • Share: