Prvi pogled u novi Kia Cee’d 2018

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Prvi pogled u novi Kia Cee’d 2018

kia ceed treća generacija

Konačno imamo uvid u enterijer treće generacije modela Cee’d, jer su se nedavno pojavile prve špijunske fotografije ponosa korejskog proizvođača Kia. Evo o čemu je reč.

Treća generacija Kia Cee’d će biti svečano prikazana na Sajmu automobila u Ženevi, ali do tada možemo da vidimo prve špijunske fotografije enterijera budućeg rivala Golf-a i Ford Focus-a.

Uslikane tokom pauze za vreme testiranja u zimskim uslovima, poslednje slike pokazuju da Kia planira da modernizuje Cee’d sa većim dipslejem sistema zabave, koji je ujedno premešten sa središnjeg dela centralna konzole na malo višu poziciju, a okruživaće ga par izduvnih otvora sa strane.

Ostatak enterijera test modela izgleda prilično iskorišćeno, iako deluje kao da je volan glomazniji nego na aktuelnom modelu, i izgleda da je zvučnik ubačen na vrh komandne table.  Možemo videti i USB, AUX-IN i ulaze za SD kartice, u osnovi centralne konzole.

Treća generacija Cee’d-a će proširiti svoj raspon, tako da nećemo dobiti samo novi porodični hečbek , već i novi Cee’d krosover i karavan.

Godina „Cee’d”

U kompanijskim krugovima, Kia označava 2018. godinu kao „Godinu Cee’d-a”, jer će standadrnu hečbek verziju sa petoro vrata ubrzo dopuniti brza GT verzija sledećeg leta.

kia ceed treća generacija

U pokušaju da zadovolje rastuće tržište za sporskim karavanim, Mercedes GLA će dobiti novog rivala. Još jedan dodatak seriji Cee’d biće i krosover model, predviđen da parira Mercedes GLA seriji, dok će model sa troja vrata najverovatnije biti ukinut zbog loše prodaje.

Cee’d nije samo heč sa petoro vrata

Direktor marketina kompanije izjavio je da Cee’d nije samo mejnstrim verzija sa petoro vrata. Da će to biti prvi model u nizu, ali će ostatak modela pokriti širi spektar potreba potrošača, naročito u C segmentu.

,,Veoma je aktuelna trend sa krosoverima. Iako imamo jak SUV u C-segmentu sa modelom Sportage, mislimo da je tržište krosovera velika mogućnost za nas. Modeli poput Mercedesovih GLA i CLA; mnogo mogućnosti…”

Iako ni prva generacija nije još zrela za otkup vozila, kada dođe vreme da se zastareli Cee’d modeli brzo prodaju, možete da se oslonite na nas.

  • Share: