Prve slike novog Ferrari LaFerrari Spider kabrioleta

Sve što  radi, Ferrari radi sa stilom, grandiozno i veliko. Koji ste još Ferrari automobil videli a da ste pomislili “Pfff, bezveze…”? Da, tako smo i mislili. E pa isti slučaj je i sa najnovijom verzijom modela LaFerrari “Spider”, koji je najavljen za 2017. godinu i to sa svega nekoliko fotografija preko Ferrrari twitter profila. Ovako novo super vozilo je već proglašeno za super automobil, i pre nego što je uopšte prikazana prva fotografija automobila, sve najavljene zalihe Ferarija su rasprodate na skrivenim aukcijama.

Prve slike Ferrari LaFerrari spider kabriolet modela

Kao što smo rekli, sve je grandiozno kada je Ferari u pitanju! Nova verzija LaFerrari modela će biti kabriolet, odnosno automobil bez krova, koji prosto poziva da se sjurite krivudavim putevima italijanskih brda iznad prelepog mora sa vetrom u kosi.

LaFerrari kabrio model će biti predstavljen na jesen u Parizu

Iako je tek sad izašla prva fotka ovog super automobila, postojanje ideje o ovom automobilu je bilo najavljeno još tokom proleća, kada je direktor Ferarija, Serđo Markione potvrdio glasine. Tada ga je Markione oslovio nazivom “Spider” tj. “Pauk” na srpskom jeziku, ali u najsvežijoj izjavi za medije je naglasio da će se tačno ime nove verzije LaFerrari-ja bez krova znati kasnije tokom leta, ili same jeseni kada će Ferrari LaFerrari biti predstavljen po prvi put na Salonu automobila u Parizu.

Ferrari LaFerrari spider kabriolet odozgo

Automobil će debitovati u Parizu, na jednom od najgrandioznijih automobilskih sajmova na svetu, i tom prilikom će biti poznato i koliko će novih modela LaFerrari-ja biti proizvedeno. Ipak, treba očekivati da će biti proizvedeno svega nekoliko prilika, pošto su zvaničnici Ferarija već najavili da će ovaj model predstavljati limited tj. ograničenu ediciju ove specijalne serije automobila, koji će posedovati istu snagu motora od 6,3 litre V12, koji će omogućiti 949 konjskih snaga. Jedino još preostaje da Vas automobil vozi sam.

Cena Ferrari LaFerrari kabrioleta se ne zna, iako se sumnja da je rasprodat

Iako su se glavne i bitne stavke oko ovog automobila upravo saznale, ipak preostaje tek da se sazna koja će cena biti, ali postoje pouzdane informacije da su svi modeli već uveliko rasprodati i to na osnovu dogovora između povlašćenih kupaca koji su prvi imali priliku da vide o kakvom je automobilu reč, te da se dogovore i oko kupovine i cene koju će naknadno saznati.

Ferrari LaFerrari spider kabriolet

Čak iako ne spadamo u ovu skupinu, nijedan automobil nije otporan na sve spoljne uslove, pa nije nemoguće da će i on jednom završiti u našoj agenciji za otkup polovnih vozila, pošto se često dešava da bogataši umeju biti bahati pri vožnji. U krajnjem slučaju svi smo čuli za toliko slučajeva kada bogataši u arapskim zemljama prosto ostavljaju svoje automobile u pustinji ili pokraj puta, kada se mogu po povoljnim cenama otkupiti. Možda će neka slična agencija iz branše u Dubaiji i videti kako ovo vozilo izgleda. Mi im želimo sreću, i prenećemo utiske ako do toga i dođe.

Šalu na stranu, ovaj fantastični automobil će sigurno opravdati i svoju cenu, a srećni vlasnici će više nego uživati.