Otkazana promocija Dodge “Last Call” Special Edition

Dodge unutrašnjost

U novembru ove godine bilo je planirano da poslednji od 7 specijalnih izdanja “Last Call” Charger/Challenger automobila kompanije Dodge, bude prikazan na SEMA show-u. Međutim, usled problema u nabavci i nestašice, to je za sada odloženo.

Nije poznato kako će automobil izgledati

Kompanija će zakazati promociju za neki drugi datum i nije sigurno kako će vozilo zaista izgledati, ali predviđa se da će automobil koristiti motor sa 8 cilindara, sa rezervoarom od oko 6 litara. 

Do sada je prikazano 6 od 7 izdanja poslednje serije Charger i Challenger, koji će uskoro biti zamenjenim električnim vozilima. Od 6 prikazanih modela, bila su tri Chargera i tri Challengera. Sumnja se da će poslednji automobil iz edicije biti Challegner kupe.

Crveni Dodge

Što se tiče imena, neki prošli modeli iz Last Call serije su oživljavali stara imena Dodge automobila, poput Super Bee, Swinger ili istorijski poznata vozila Black Ghost i King Daytona. Ne bi bilo iznenađujuće da i poslednji model iz ove edicije bude inspirisan i nazvan po nekom starijem, kultnom.

I Dodge, kao i svi veliki proizvođači automobila sve više prelaze na električne automobile. Samim tim i na našem tržištu se podiže interesovanje za ovaj tip vozila.

Da li želite da prodate svoj stari automobil i kupite novi?

Ukoliko razmišljate da prodate svoj stari auto i pripremite se za kupovinu novog, možda električnog automobila, naša agencija za otkup automobila je odličan izbor za vas! Prema tome, kontaktirajte nas kako bismo dogovorili besplatnu procenu vrednosti vašeg vozila i dali vam najpovoljniju ponudu.