Otkazan Sajam automobila u Ženevi zbog koronavirusa

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Otkazan Sajam automobila u Ženevi zbog koronavirusa

Sajam automobila u Ženevi

Vlada Švajcarske donela je odluku da zabrani sve javne manifestacije u toj zemlji u kojima učestvuje više od 1.000 ljudi, a sve zbog opasnosti od koronavirusa. Iako su organizatori Sajma automobila u Ženevi u četvrtak saopštili da će se ova manifestacija održati po planu od 3. do 15. marta, novonastale okolnosti i povećanje broja zaraženih koronavirusom uticale su da švajcarske federalne vlasti donesu odluku kojom je praktično zabranjeno održavanje sajma automobila u toj zemlji.

Vlada Švajcarske saopštila je da će zabrana održavanja događaja kojima prisustvuje preko 1.000 osoba trajati najmanje do 15. marta, a upravo u tom periodu je bio planiran Sajam automobila u Ženevi.

Kako je došlo do ove odluke?

Organizatori sajma, koji su u sredu održali sastanak u svetlu novih okolnosti kada je reč o širenju epidemije koronavirusa na ovaj deo Evrope, uključujući severnu Italiju, Austriju, Francusku, Nemaćku ali i prvi zabeleženi slučaj obolevanja u Švajcarskoj, u četvrtak su bili za to da se salon održi kako je bilo predviđeno.

Ipak, kasnije tog dana najavljeno je da će odluka biti ponovo razmotrena u petak. U međuvremenu su se oglasile i vlasti sa zabranom većih skupova, pa su organizatori praktično dovedeni pred svršen čin.

Podsećamo, zbog epidemije koronavirusa već je odložen Sajam automobila u Pekingu, koji trebalo da se održi u aprilu.

Sajam automobila u Ženevi jedna je od najvažnijih i najdugovečnijih svetskih smotri četvorotočkaša, a ove godine je trebalo da se održi po 90. put.

Otkup polovnih  automobila

Mi smo agencija koja se bavi otkupom polovnih automobila svih marki i modela, bez obzira da li se radi o vozilu koje je u ispravnom ili havarisanom stanju. Nisu nam bitni ni godište, a ni pređena kilometraža, već samo vaša želja da prodate automobil. 

Obratite nam se i mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren i otkupiti vaš polovni automobil. Dobićete fer i korektnu ponudu, a ukoliko se saradnja uspešno dogovori, keš isplaćujemo odmah na licu mesta.

  • Share: