Objavljenje fotke Pininfarina HK GT koncepta

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Objavljenje fotke Pininfarina HK GT koncepta

pininfarina HK GT tizer

Čuvena dizajnerska kuća Pininfarina izradila je elegantni i ekološki Gran Turismo sa četiri sedišta i pogonom na električnu energiju. Pogledajte tizer fotografiju pre predstavljanja na sajmu automobila u Ženevi.

Dizajnerska kuća Pininfarina je čuvena po predstavljanju zadivljujućih koncept automobila na sajmu u Ženevi, a ova godina neće biti izuzetak. Imamo priliku da vidimo novu tizer fotografiju, pre nego što pokrivači budu zvanično otkriveni sledeće nedelje.

Dvoja umesto četvoro vrata

Opisan kao elegantni i eko-održivi Gran Turismo, uglađeni električni automobil sada možemo videti u dosta detalja. Ispupčen niski prednji deo odlikuje se razvučenim farovima, dok duga se hauba račva krilima iznad točkova.

Iako se ranije očekivalo da će biti reč o vozilu sa četvoro vrata, HK GT umesto toga ima dvoja masivna galeb vrata, koja pružaju pristup prednjem i zadnjem delu automobila.

Zaobljena linija krova u stilu kupe vozila proteže se sve do zadnjeg dela, dok se na slici vidi i intrigantan dizajn točkova. Odsustvo B stuba znači da su ugrađeni prozori čitavom dužinom, a da je pristup svim sedištima jednostavniji. Još uvek nismo imali priliku da vidimo prikaz komandne table, ali možemo da zaključimo da ima standardni volan.

Kako je HK GT nastao?

HK GT je rezultat saradnje italijanske dizajnerske kuće i kompanije „Hybrid Kinetic Group” iz Hong Konga. Možemo da pretpostavimo da su Italijani bili zaduženi za estetske karakteristike modela, dok su Kinezi preuzeli posao razvoja električnog pogonskog sistema.

Još uvek nema informacija o tome da li je ova saradnja ima nameru da se pretvori u dugoročan projekat i proizvodnju, ali se Pininfarina za sada drži samo izrade dizajna vozila.

pininfarina HK GT tizer 2Sajam automobila u Ženevi je jedan od najvećih događaja auto industrije u svetu, spada među najstarije sajmove automobila, a svake godine predstavlja priliku za proizvođače da uvedu modele za koje smatraju da će promeniti scenu automobilizma.

Priuštivi automobili za svakodnevnu vožnju ili hiper automobili o kojima ljubitelji brzine i inžinjerstva sanjaju. Sajam u Ženevi je retko mesto gde se ova vozila sreću.

Iako mi vršimo otkup vozila svih vrsta, sigurni smo da bi superautomobil jedino otkupili u havarisanom stanju, dok nas slobodno možete pozvati za otkup bilo kog klasičnog vozila.

  • Share: