Stiže nova generacija Opel Corsa hečbek automobila

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Stiže nova generacija Opel Corsa hečbek automobila

Opel automobil volan znak logo

Nova, šesta generacija modela Corsa nemačkog proizvođača automobila Opel, u saradnji sa britanskim proizvođačem Voksolom, ugledaće svetlost dana u drugoj polovini godine. Novi model razvija se uz pomoć najnovijih modela virtuelnog razvoja, a prve fotografije kamuflažnog izgleda karoserije već su se pojavile u javnosti.

Šta je novo kod modela koji izlazi na jesen?

Prva stvar koja privlači pažnju je odluka da nova generacija Opel automobila postane deo PSA grupe i preuzme njihovu novu modelarnu platformu za kompakt vozila, koja već uključuje Peugeot 208 i DS Crossback. Takođe, novi model će biti lakši za više od 10 procenata od prethodnih, što ovu Corsu čini najefikasnijom do sada.

Zbog svih promena koje su nastale na modelu, nova Corsa vozačima nudi čisto električno napajanje, po prvi put. Pored faktora brzine i smanjenja težine, iz fabrike ističu i zabavu kao faktor vožnje novog modela.

Test vožnje u ekstremnim uslovima

Od početka ove godine, duga polarna zima u Švedskoj bila je odličan teren za testiranje novog modela i njegovih karakteristika. Opelovi stručnjaci za konstrukciju automobila, pogonske jedinice, osvetljenje i elektroniku koriste ekstremne uslove, nisku temperaturu i težak teren kako bi na odgovarajući način proverili funkcionisanje novog modela.

Model nemačkog proizvođača automobila Opela – Corsa – proizvodi se od 1982. godine, koja se u Evropi prodaje isključivo kao limuzina sa troje ili petoro vrata. Do sada je u celom svetu prodata u više od 13 i po miliona primeraka, dok se debi nove, šeste po redu generacije modela, očekuje sa na Sajmu automobila u Frankfurtu 2019. godine.

I tako, dok čekamo da se pojavi novi model popularnog automobila, ukoliko Vi imate neko polovno ili havarisano vozilo, bez obzira na vozno stanje, kontaktirajte nas. Izlazimo na lice mestu, a keš dobijate na ruke.

  • Share: