Nissan predstavio redizajniranu verziju svog modela Murano

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Nissan predstavio redizajniranu verziju svog modela Murano

Nissan Murano

Japanska kompanija automobila Nissan predstavila je na sajmu automobila u Los Anđelesu novu, osveženu verziju svog SUV-a Murano, koji se proizvodi od 2003. godine.

Prva generacija Murano automobila predstavaljena je na auto salonu u Njujorku 2002. godine, da bi godinu dana kasnije predstavljena i tržišna verzija. Ovaj model imao je pod haubom 3,5-litarski V6 sa 245 KS i 183 kW i bio je prvi terenac koji je proizvela ova japanska fabrika automobila. Druga generacija ovih modela doživela je blagi komercijalni neuspeh i zabeležila pad u broju prodatih modela, dok je treća generacija koja se na tržištu pojavila 2015. godine, značajno popravila utisak i zabeležila dvostruko veću prodaju nego svoj prethodnik.

Šta je promenjeno i kako izgleda novi Nissan Murano?

Ovaj novi, redizajnirani krosover je dobio agresivniju prednju masku sa trouglastim usisnicima vazduha koji su oivičeni hromom. Dizajneri su ubacili i naglašeniju V masku na čijim krajevima se nalaze LED farovi. Ostale stilske promene su ograničene, a na prvi pogled mogu se uočiti LED maglenke i velike 18-inčane i 20-inčane felne.

Enterijer je, takođe, skromno promenjen, ali izmene se najpre mogu primetiti u najboljem paketu opreme Platinum gde Murano stiže sa anilinskim kožnim sedištima. Određeni paketi imaju i dodatke od drveta, a u višim paketima opreme ubačen je NissanConnect – multimedijalni sistem sa unapređenom navigacijom sa trodimenzionalnom grafikom zgrada i satelitskim snimcima, kao i informacijama o saobraćaju.

Murano je dobio i nove nijanse farbe pod nazivima Sunset Drift Chromaflair, Mocha Almond Pearl i Deep Blue Pearl. Tu su i brojni bezbednosni sistemi, a opremljen je i 3,5-litarski V6 sa 263 KS i 325 Nm uz Xtronic automatski menjač i opcionalni pogon na sva četiri točka.

Šta Nissan Murano nudi svojim korisnicima

Na kraju, ali ne i najmanje važno, već godinama unazad Nissan SUV krosover privlači veliku pažnju ljubitelja automobila širom sveta. Iako nije došlo do značajnog poboljšanja spoljašnjeg izgleda, eksterijer je sada mnogo poželjniji. Pored sofisticirane tehnologije koja se nalazi u kabini, ovaj automobil nudi vam i veliku udobnost i komfor prilikom svake vožnje. Ako uzmemo u obzir i mogućnost velikog i privlačnog izbora boje, sigurni smo da će svakom vlasniku biti zadovoljstvo što ima novi Nissan Murano u svojoj garaži. Nissan još nije objavio cene za ovaj novi redizajnirani Murano, ali je saopšteno da će se ovi modeli naći na tržištu od decembra 2018. godine.

SUV automobili postaju sve popularniji širom sveta, pa tako i kod nas, a po svemu sudeći oni će doživeti još veći rast tokom narednih godina jer popularnost ovog segmenta nikako ne slabi. Ukoliko želite da prodate svoj polovni automobila, mi vršimo otkup vozila svih tipova, marki, brendova i starosti po najpovoljnijim cenama i u najkraćem mogućem roku.

  • Share: