Nissan predstavio promene na modelu Navara

By webmaster Novosti Коментари су искључени на Nissan predstavio promene na modelu Navara

Automobil Nissan Navara

Japanski proizvođač automobila Nissan predstavio je promene na svom pikap modelu Navara. Model koji se očekuje naredne godine, pretrpeo je diskretan redizajn spoljašnjosti, koji uključuje promene na maski hladnjaka i LED farovima. Takođe, ponuda alu felni od 17 i 18 inča obogaćena je svežim dizajnom točkova.

Promene na pikap modelu

Osveženi redizajn modela Navara donosi multimedijalni sistem sa ekranom osetljivim na dodir, dijagonale 8 inča. Pomenuti sistem spada u standardni deo opreme, počev od N-Conncet paketa, zajedno sa Apple CarPlay funkcijom za konekciju sa smartfon uređajima.

Kada je u pitanju model Navare za 2020. godinu, ispod haube će i dalje biti 2.3 litarski dCi, u verzijama sa 163 ks i 190 ks. Ono što je novina je da će bazični dizelaš biti opremljen sa dva turbopunjača, uz maksimalni obrt punjača koji će biti povećan za 22 Nm i iznosiće 425 Nm. Motorske varijante su unapređene kako bi bile u skladu sa novim Euro 6d-temp ekološkim standardima.

Karakteristike Navara modela

Novi dizajn pikapa dobio je i novi manuelni menjač, sa šest brzina i dužim prenosnim odnosima. Takođe, disk-kočnice su zamenile doboše na prednjim točkovima, dok su kočni diskovi na prednjoj osovini povećana. Te promene čine da se Nissan Navara sada brže i bezbednije zaustavlja. Nosivost pikapa je neznatno povećana, za nekih 45 kg, dok je multilink ogibljenje postalo standardno na zadnjim točkovima, u svim paketima opreme.

Ukoliko i vi posedujete polovno ili havarisano Nisan vozilo, kontaktirajte nas. U roku od 48h izlazimo na teren, obavljamo inspekciju vozila i nudimo fer i korektnu cenu za vašeg polovnjaka. Keš dobijate na ruke, uz obostrano zaodovoljstvo!

  • Share: