Najbolji električni sportski automobili 2022

PORSHE

Najveći problem kod električnih vozila predstavlja njihova visoka cena, međutim kako vreme prolazi, tako se na tržištu pojavljuju sve pristupačniji modeli električnih automobila.

Na današnjoj listi naći će se najsavremeniji automobili kao i oni jednostavni automobili koji važe za pristupačnije. Neki od njih već su dostupni na tržištu, dok su neki i dalje dostupni samo za poručivanje.

Hajde da vidimo koji to sportski električni automobili važe za najbolje u 2022 godini.

Porsche Taycan

Moćan, brz automobil sa četvoro vrata iznenadio je sve ljubitelje automobila kada se pojavio na tržištu. Porsche Taycan nešto je manji od postojećeg modela Panamera. Ipak to ne umanjuje činjenicu da se radi o moćnom automobilu koji poseduje finu kontolu karoserije, vrhunsku ravnotežu kao i preciznost upravljanja.

Lotus Evija

Radi se o potpuno novom sportskom automobilu britanskog brenda koji još uvek nije počeo da se proizvodi, ali se očekuje da će Evija biti predstavljena na leto 2022 i to po ceni od čak 2 miliona funti.

Kompanija najavljuje da je ovo poslednji model sa unutrašnjim sagorevanjem, a da budući modeli favorizuju ultra brzo punjenje u odnosu na bezolovno.

BMW i4

BMW i4 je pun pogodak kompanije koja je kreirala potpuno električni automobil sa visokim performansama. Uprkos težini ivičnjaka koji iznosi 300 kg BMW se nosi sa iznenađujućom agilnošću i kontrolom, a njegovi moćno motori i pametan softver omogućavaju uzbudljivu vožnju po gradu.

BMW AUTOMOBIL

Da li i vi razmišljate od prodaji svog automobila?

S obzirom na to da se na tržištu sve više pojavljuju električni automobili po pristupačnijim cenama, sve više ljudi je zainteresovano za ovakve automobile.

Ukoliko i vi imate kod kuće stari, polovan automobil sa kojim ne znate šta da radite, otkup polovnih automobila je idealno rešenje za vas. Uz dogovor sa nama, i našu besplatnu procenu vrednosti automobila verujemo da ćemo kreirati najbolju moguću cenu i obostrano zadovoljstvo.

Kontaktirajte nas za više detalja.