Mercedes prešao 1.000.000 prodatih primeraka GLC SUV-a

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Mercedes prešao 1.000.000 prodatih primeraka GLC SUV-a

mercedes na putu

Mercedes – Benz je čuveni nemački proizvođač, pa rekli bismo, uglavnom luksuznih automobila. Svake godine nas ostavi u neverici izlaskom novih modela karoserije sa zapanjujućim performansama, a estetski nas, prosto rečeno, omađija. Pogledajte koje su to performanse SUV – a Mercedes GLC, čija je prodaja dostigla cifru od milion vozila.

mercedes auto

Mercedes, kako godine odmiču, sve više i više povećava ponudu čuvenih SUV / krosover modela, među kojima titulu nosi GLC.

Iako počeo sa izradom 2008. godine, pod starim nazivom Mercedes GLC, 2015. godine osmišljena je i dodeljena mu nova, modernija i aktuelnija oznaka, a sve u skladu sa pravilima koje nalaže nemačka kompanija.

Danas u ponudi možete, pored standardne verzije, zateći i GLC Coupe, koji je više sportskog izgleda, dinamičniji i svako više privlači pažnju.

Od samog početka, kada je izašlo vozilo prve generacije, pa do danas Mercedes je dostigao jubilarnu brojku od milion prodatih primeraka, svog SUV modela baziranog na C klasi. Dostigavši ovaj jubilej gde je prodato više od milion primeraka, on je i najpopularniji krosover model kompanije Mercedes i odlučno nastavlja u tom pravcu.

Pored permanentnog pogona na svim točkovima, nudi mogućnost i opcionalnog paketa sa režimima vožnje prilagođenim različitim uslovma i terenu, čija je snaga i efikasnost motora fascinantna.

Jubilarni milioniti model GLC / GLK ugledao je svetlost dana u Bremenu, u čijem se pogonu proizvode zajedno SUV modeli sa limuzinomi karavan verzijom C klase.

mercedes na putu

Spoljni stajling je mišićav i dinamičan, sa izražajnog prednjeg kraja, do atletskog profila i snažnog zadnjeg dela. U unutrašnjosti ćete pronaći vrhunske materijale i završene obrade, obimne tehnologije i puno prostora.

Velika popularnost i uspeh ovog modela, dovela je i do velike zainteresovanosti i potražnje ostatka svetskog tržišta za njim.

Naime, Nemačka više nije jedina država u kojoj se proizvodi ovaj model, pa je tako proizvodnja proširena i na Finsku, kao i na Kinu.

Kina, kao veliko tržište dosta je zaslužna za ovaj postignuti uspeh i u svemu prva, ni u ovom slučaju ne ostavlja prostora ostalim da bar pokušaju biti, pa se i najveći broj Mercedcesa GLC, čak oko polovine ukupne svetske prodaje, isporuči baš u Kini.

Mercedes je definitivno iza sebe ostavio dosta kvalitetnih automobila, a svaki novi model zapanjujući je kada govorimo o njegovim performansama.

Ukoliko ste zainteresovani za otkup polovnog vozila na najisplativiji i najbrži način, mi smo tu.

  • Share: