Kul oldtajmeri u Internet show-u „Komičari u kolima idu na kafu“

Porše 930 iz 1969. oldtajmer

Čuveni standup komičar Jerry Seinfeld, koji je tokom 80-ih i 90-ih godina harao sa svojom TV serijom „Seinfeld“, od pre nekoliko godina ima sopstveni Internet show pod nazivom „Komičari u kolima idu na kafu“. Koncept njegove Internet emisije je takav da on poziva ostale komičare, glumce i druge ličnosti koje su poznate kao svojevrsni komičari i zanimljive osobe, i zatim ih vodi na kafu svojim oldtajmerima. Oldtajmeri koji se pojavljuju u ovoj emisiji su neverovatni.

Najlepši oldtajmeri kojih ste mogli da se setite su već bili deo njegove emisije, a mnogi su njegovo lično vlasništvo. Pošto je Džeri Sajnfeld veoma uspešan i imućan komičar, uz to i zaljubljenik u četvorotočkaše i druga vozila, bilo je logično očekivati da će osmisliti emisiju ovakvog karaktera. Emisija je veoma zabavna a zvuk i izgled koji daruju oldtajmeri u emisiji su muzika za uši i raj za oči. Razgovori koje ovi komičari vode, dok se voze oldtajmerima i usput obavljaju test automobila, su veoma zanimljivi, a tiču se njihove profesije, glume, političkih zbivanja, svetskih aktuelnosti i tome slično.

Mnogi poznati su gostovali u njegovoj emisiji, pa je tako na red došao čak i predsednik SAD, Barak Obama, dok su ostali učesnici bili: američki glumac i komičar Will Ferrel, unikatni komičar Louis CK, zatim poznati američki komičar i borac za ljudksa prava, kao i voditelj ovogodišnje dodele Oskara, Chris Rock, poznati. Pored ostalih, tu su bile i Miranda Sings, Tina Fey, Sara Džesika Parker, kao i američki voditelji Jay Leno i David Letterman.

Neki automobili i oldtajmeri iz Sajnfeldove emisije

Svako bi voleo da poseduje oldtajmer, ali kada ga ne održava i ne ulaže u njih, stara vozila mogu postati teret, kako za budžet tako i za mozak, pa je postavljanje ponude za stara vozila na otkup polovnih vozila, dobro rešenje ako želite da prodate oldtajmer i na taj način ustupite vozilo nekome ko bi mogao da mu se posveti starom i kvalitetnom automobilu na način koji mu dolikuje. Džeri nema taj problem, pa zato ima priliku da provoza vozni park koji čine samo najbolji oldtajmeri.

#1 – Porsche 930 iz 1979.

Porše 930 iz 1969. oldtajmer

#2 – Chevrolet Camaro Z/28 iz 1969.

Oldtajmer chevrlolet Camaro z28 iz 1969.

#3 – Plymouth Road Runner SuperBird iz 1979.

Plymouth Road Runner iz 1979, Jerry Seinfeld odltimer

#4 – Korveta Stingray Split Window Coupe iz 1963. u kojoj se vozio američki predsednik Obama.

Oldtajmer Korveta Stingray kupe iz 1967

#5 – Siata 8v iz 1954. sa Stiv Martinom.

Siata iz 1954, italijanski oldtimer

#6 – Lamborgini Countach iz 1976. godine sa Džim Kerijem.

LamborginiCountach 1976 oldtajmer

#7 – Chevy Bel Air iz 1957. godine.

Chevrolet Bel Air 1957 oldtajmer

#8 – Chevy Corvette Kabriolet iz 1956. godine sa Džimi Felonom .

Chevrolet kabriolet 1956, oldtajmer

#9 – Volvo P1800 iz 1967. godine gde je suvozač bila Tina Fey i mnogi drugi gosti.

Legendarni Volvo P1800 iz 1967. godine u emisiji Comedians in cars getting coffe