Korona virus “odložio” i Sajam automobila u Beogradu

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Korona virus “odložio” i Sajam automobila u Beogradu

Sajam automobila u Beogradu

Sajam autombila u Beogradu odložen je zbog situacije izazvane korona virusom, a sve u cilju prevencije i sprečavanja daljeg masovnijeg oboljevanja. Ovogodišnji sajam trebalo je da bude održan od 19. do 25. marta, međutim odložen je i naknadno će biti objavljeno da li će se i kada ponovo održati, saopštila je za Tanjug direktorka Beogradskog sajma Danka Selić. 

Odložen veliki broj sajmova u srpskoj prestonici

Selić je rekla da je ujedno otkazan i sajam motora koji je trebalo da bude prateća manifestacija sajma, kao i da će najverovatnije biti odložen i Sajam nautike koji je bio planiran od 2. do 6. aprila.

Ona je rekla i da će Beogradski sajam pratiti preporuke vlade i ministarstva zdravlja, pa je stoga reagovano s obzirom na to da je vlada usvojila odluku o zabrani skupova na zatvorenom na kojima ima više od 100 ljudi.

Na sajtu Beogradskog sajma stoji obaveštenje “Imajući u vidu dalji razvoj situacije u vezi sa pojavom korona virusa, Beogradski sajam će u narednom periodu odložiti sajamske manifestacije DDOR BG CAR SHOW, Međunarodni sajam motocikala – Motopassion i Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova”.

U saopštenju se još navodi da je Sajam društveno odgovorna kompanija, koja vodi računa o zajednici u kojoj posluje i da će blagovremeno obaveštavati javnost o daljim aktivnostima i planiranom programu. 

Otkup polovnih automobila

Mi smo agencija koja se bavi otkupom polovnih automobila svih marki i modela, bez obzira da li se radi o vozilu koje je u ispravnom ili havarisanom stanju. Nisu nam bitni ni godište, a ni pređena kilometraža, već samo vaša želja da prodate automobil. 

Obratite nam se i mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren i otkupiti vaš polovni automobil. Dobićete fer i korektnu ponudu, a ukoliko se saradnja uspešno dogovori, keš isplaćujemo odmah na licu mesta.

  • Share: