Kompanije Koenigsegg i Polestar zajedničkim snagama do novog vozila?

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Kompanije Koenigsegg i Polestar zajedničkim snagama do novog vozila?

Koenigsegg automobil

Na društvenim mrežama nedavno su podeljene objave od strane obe kompanija Koeninsegg i Polestar u kojima ističu da zajednički pripremaju iznenađenje, koje će najverovatnije stići u obliku novog hiperautomobila. Koenigsegg brend je napisao “Nešto uzbudljivo uskoro stiže”, dok je Polestar kompanija istakla “Nešto interesantno se dešava na zapadnoj obali Švedske”.

Kakve su spekulacije o ovoj saradnji 

Na osnovu dobijenih informacija od samih komapanija jasno je da nešto rade zajedničkim snagama, ali za sada se ne zna tačno o čemu je reč. Međutim, to nije sprečilo fanove da nagađaju. 

Na fotografijama oba brenda postavljeni su Gemera i Precept koncept automobili, pa mnogi misle da će novi automobil biti hibrid ova dva modela ili nam time ove dve kompanije poručuju da će krerati automobil koji će biti u rangu sa ova dva vozila.

To će značiti da će taj automobil ostvarivati munjevite brzine, da će posedovati sportsku i futurističnu karoseriju i da će biti san za sve auto zaljubljenike.

Otkup polovnih automobila

Mi smo agencija koja se bavi otkupom polovnih automobila svih marki i modela, bez obzira da li se radi o vozilu koje je u ispravnom ili havarisanom stanju. Nisu nam bitni ni godište, a ni pređena kilometraža, već samo vaša želja da prodate automobil. 

Obratite nam se i mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren i otkupiti vaš polovni automobil. Dobićete fer i korektnu ponudu, a ukoliko se saradnja uspešno dogovori, keš isplaćujemo odmah na licu mesta.

  • Share: