KIA Telluride proglašena za Svetski automobil godine

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на KIA Telluride proglašena za Svetski automobil godine

Logo na volanu KIA automobila

Automobil južnokorejskog proizvođača KIA – KIA Telluride, pobednik je izbora za Svetski automobil godine 2020 (World Car of the Year 2020), saopštio je međunarodni žiri koji je odlučivao o ovogodišnjem pobedniku. Na istom izboru, japanska Mazda 3 je dobila nagradu za najbolje dizajnirani automobil.

Zašto baš KIA Telluride?

KIA Telluride je moderni SUV model srednje veličine sa petoro vrata, čija je proizvodnja počela u februaru 2019. godine. Osnovni motor koji pokreće ovo vozilo je 3.8 L Lambda II V6 GDi, a poseduje i 8-stepeni automatski menjač. 

U pitanju je luksuzno izrađeni automobil, savršenog dizajna, koji pored lepog spoljašnjeg izgleda karakterišu i odlične performanse, što je i bio jedan od razloga zbog čega je ovaj automobil proglašen za najbolji u 2020. godini. 

Utisci iz KIA kompanije povodom proglašenja

U kompaniji KIA istakli su kolika im je čast što su dobili jednu ovakvu nagradu i to samo godinu dana po proizvodnji modela. Ističu da je u pitanju jedno od najjačih takmičenja u svetu automobilske industrije i da sve to svedoči o napornom radu KIA tima koji uvek stvara poželje, kvalitetne i praktične automobile.

Otkup polovnih automobila

Mi smo agencija koja se bavi otkupom polovnih automobila svih marki i modela, bez obzira da li se radi o vozilu koje je u ispravnom ili havarisanom stanju. Nisu nam bitni ni godište, a ni pređena kilometraža, već samo vaša želja da prodate automobil. 

Obratite nam se i mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren i otkupiti vaš polovni automobil. Dobićete fer i korektnu ponudu, a ukoliko se saradnja uspešno dogovori, keš isplaćujemo odmah na licu mesta.

  • Share: