Fiat unapređuje Tipo familiju automobila

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Fiat unapređuje Tipo familiju automobila

Logo na Fiat automobilu

Italijanska fabrika automobila Fiat želi da za evropsko tržište unapredi familiju modela Tipo i da u svom paketu ponudi znatno više opcija. Tipo će u ponudi imati sva tri modela karoserije – hečbek, sedan i karavan sa različitim tipovima dizajna i nekako će ličiti na sportski tip automobila, biće jeftiniji i u nekim drugim opcijama kredita prilično povoljniji.

Novine u Fiat kompaniji

Ono što će biti posebna novina, jeste to da Fiat svesno više radi na komforu i razvoju tehnologije, takođe će moći da ponude ksenon svetla (prednja i zadnja), zatamnjena stakla i bezbednosni paket.

Neki drugi Tipo modeli, imaće i automatsku klimatizaciju, senzore za parking, touchscreen radio i kožni volan, kao i brojne druge inovativne tehnologije koje će ovaj model učiniti znatno primamljivijim evropskim kupcima. 

Tipo će najverovatnije koristi 1, 4-litarski atmosferski motor sa četiri cilindra koji će imati 95 KS, zatim je tu i 1, 4-litarski Turbo-Jet sa 120 KS koji je turbo-benzinac, a tu je i 1, 3-litarski turbo-dizel Multi-Jet sa 95 KS ili turbo dizel 1, 6-litarski Multi-Jet sa 120 KS.

Otkup polovnih  automobila

Mi smo agencija koja se bavi otkupom polovnih automobila svih marki i modela, bez obzira da li se radi o vozilu koje je u ispravnom ili havarisanom stanju. Nisu nam bitni ni godište, a ni pređena kilometraža, već samo vaša želja da prodate automobil. Obratite nam se i mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren i otkupiti vaš polovni automobil. Dobićete fer i korektnu ponudu, a ukoliko se saradnja uspešno dogovori, keš isplaćujemo odmah na licu mesta.

  • Share: