Fiat povukao još jedan model iz prodaje u Evropi

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Fiat povukao još jedan model iz prodaje u Evropi

Logo Fiat automobila

Italijanski gigant u proizvodnji automobila povukao je još jedan svoj model četvorotočkaša sa evropskog tržišta, ostavljajući kupcim da biraju samo izeđu modela Fiat 500 i Fiat Panda. Koji se to modeli Fiat-a više ne proizvode, i koje model vozači više neće moći da pribave za sebe, saznaćemo u narednom tekstu.

Spekulacije se ispostavile kao istinite

Samo nekoliko meseci nakon proizvodnje, spekulisalo se o potencijalnom prekidu proizvodnje modela 124 Spider. Kompanija Fiat je na tadašnjoj konferenciji za štampu pomenula da nije sigurno da će model 124 Spider imati naslednika. Ovih dana je to postalo izvesno.

Nakon japanskog tržišta, italijanski proizvođač automobila stopirao je proizvodnju ovog automobila i na Starom kontinendu, dok je ovaj mali, sportski automobil sa krovom na povalačenje i dalje moguće kupiti samo u Sjedinjenim američkim državama.

Već viđene performanse i izgled su bili presudni

Iako je Fiat Spider 124 bio pristojan, sportski auto, njegove performanse nisu zadovoljavale potrebe evropskih kupaca, a još jedna prsudna karakterstika koja je dovela konačnoj diskreditaciji vozila bila je prevelika sličnost sa modelom Mazda MX-5, kao i performanse već viđene kod Abarth-ovog modela 595.

Fiat poslednjh godina teško zadovoljava potrebe tržišta

Iako se Fiat poslednjih godina trudi da tržištu podari adekvatan modela automobila, realnost je potpuno drugačija. Nijedan model njihovg vozila nije bio u skladu sa potrebama Evropskih vozača, a jednini modeli koji i dalje okupiraju pažnju većine ljubtelja malih, gradskih automobila jesu Fiat 500 i popularna Panda.

Otkup polovnih  automobila

Mi smo agencija koja se bavi otkupom polovnih automobila svih marki i modela, bez obzira da li se radi o vozilu koje je u ispravnom ili havarisanom stanju. Nisu nam bitni ni godište, a ni pređena kilometraža, već samo vaša želja da prodate automobil. 

Obratite nam se i mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren i otkupiti vaš polovni automobil. Dobićete fer i korektnu ponudu, a ukoliko se saradnja uspešno dogovori, keš isplaćujemo odmah na ruke.

  • Share: