Danas je počeo 5. po redu skup „Bube služe da se druže”

5. skup Bube sluze da se druze se održava od 20. do 22. maja 2016

Bube služe da se druže je Međunarodni skup Volkswagen Buba automobila kao i svih drugih Volkswagen vazduhom hlađenih motora vozila koji se i ove godine uspešno održava. Događaj je otpočeo danas i trajaće još 2 naredna dana, dakle od 20. do 22. maja na prostoru Autokomerc karting kampa u Beogradu. Tačnije u Surčinu.

Uspeh ovakvog događaja samo potvrđuje da je VW Buba definitivno jedan od najpopularnijih i najunikatnijih modela automobila koji je ikada napravljen. To pokazuje i neopadajuća popularnost unikatnog dizajna Bube koja je i ove godine dobila svoj novi model uz karakterističan izgled.

U svakom slučaju, svake godine, već pet godina unazad se organiuzuje Međunarodni skup ljubitelja VW vazduhom hlađenih motora automobila koji organizuje “Udruženje ljubitelja VW vozila BUBA Beograd” na kom uvek prednjači posećenost vlasnika Buba, pa zato i ne čudi naziv ovog događaja “Bube služe da se druže”. Ukoliko Vas zanima da pogledate kakve sve raritete i kolekcionarske primerke automobila VW Buba poseduju ljubitelji Bube, to može biti učinjeno sutra, u subotu ispred poslovnog objekta “TC Ušće” 11h.

Ovako je to izgledalo 2013. godine kada se ponovo okupio ogroman broj ljubitelja ovih automobila.

Parada Buba automobila čiji se motori hlade na vazdušno hlađenje je ono zbog čega se brojni posetioci odlučuju da posete ovaj događaj. Na ovakvim događajima se često sklapaju nova poznantstva, razmenjuju iskustva o doterivanju svojih vozila, ali nije nemoguće da se desi i neki uspešan otkup polovnih vozila na automobilskom skupu. Možda ne baš otkup postojećih tj. izloženih automobila, ali svakako da vlasnici Buba poseduju delove ili stare nesređenije verzije automobila i pokvarena vozila koja neki novi zaljubljenik u Volkswagen vozila može otkupiti i otpočeti sopstveno pravljenje.