Da li su VW Touran modelu odbrojani dani?

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Da li su VW Touran modelu odbrojani dani?

Automobil Volkswagen Touran

Iako se Volkswagenov minivan Touran za sada još drži i opstaje na tržištu, činjenica je da sve više modela iz ovog segmenta polako nestaje, a da SUV modeli preuzimaju primat i postaju omiljeni vozačima širom sveta.

Krosoveri i SUV modeli postepeno zauzimaju pozicije koje su nekada u auto-industriji držala praktična MPV vozila. Uprkos tome, jedan od popularnijih minivanova u Evropi, VW Touran je i dalje poprilično aktivan na tržištu. Pitanje je do kada?

Kakvi su planovi sa daljom proizvodnjom VW Touran automobila?

Za sada je izvesno da će VW Touran biti u prodaji još nekoliko godina, a posle toga bi mogao da ode u penziju. Nedavno je najavljeno da će i proizvodnja većeg MPV modela, VW Sharana, najverovatnije biti okončana krajem godine, dok je njegov sestrinski automobil, Saet Alhambra takođe zvanično ukinut.

Ipak, Volkswagen neće ostati bez predstavnika u ovom segmentu, ali po svemu sudeći nasledink bi trebalo da ima električni pogon. Nemački proizvođač planira da 2022. godine lansira električni kombi I.D. Buzz.

Na taj način, Volkswagen želi da pokaže da ima sluha za onaj deo kupaca kojim je potrebno funkcionalno MPV porodično vozilo, koje možda ne izgleda atraktivno kao neku urbani SUV, ali je izuzetno praktično.

Nemački proizvođač tvrdi da minivanovima nisu odbrajani dani, iako su danas manje traženi nego pre 10-20 godina. Ipak, u VW smatraju da ih je potrebno učiniti privlačnijim nego što su to aktuelni MVP modeli.

Otkup polovnih automobila

Mi smo agencija koja se bavi otkupom polovnih automobila svih marki i modela, bez obzira da li se radi o vozilu koje je u ispravnom ili havarisanom stanju. Nisu nam bitni ni godište, a ni pređena kilometraža, već samo vaša želja da prodate automobil. 

Obratite nam se i mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren i otkupiti vaš polovni automobil. Dobićete fer i korektnu ponudu, a ukoliko se saradnja uspešno dogovori, keš isplaćujemo odmah na licu mesta.

  • Share: