Alfa Romeo priprema električni SUV

By Otkup Vozila Novosti Коментари су искључени на Alfa Romeo priprema električni SUV

Logo na Alfa Romeo automobilu

Italijanska kompanija Alfa Romeo otpočela je rad na svom prvom električnom vozilu koje bi trebalo da se pojavi na tržištu tokom 2022. godine. Kako navode pouzdani izvori, u pitanju je mini SUV vozilo koje za cilj ima da unapredi prodaju italijanskog proizvođača, a po veličini će ovaj mini SUV biti sličan Audijevom modelu Q2.

Planovi za prvi električni SUV model italijanske kompanije

U kompaniji Alfa Romeo trenutno se ne proizvodi nijedan automobil na električni pogon, ali zato već sledeće godine na tržište stiže električni SUV pod nazivom Tonale. Ovaj automobil će se pojaviti i u hibridnoj verziji.

Inače, još tokom 2018. godine Alfa Romeo je najavila planove za povratak superautomobila 8C i GTV-a u formi Giulije coupe. Ipak, do kraja prošle godine, strategija se bazirala na samo četiri glavna modela.

Kompanija sada ima za cilj da poveća prodaju svojih automobila tokom treće decenije 21. veka, a u tome će se oslanjati na planirana dva manja SUV-a. S obzirom na veliku popularnost SUV modela, Alfa Romeo je postavila ambiciozne ciljeve, a to je prodaja 400.000 automobila godišnje.

Otkup polovnih automobila

Mi smo agencija koja se bavi otkupom polovnih automobila svih marki i modela, bez obzira da li se radi o vozilu koje je u ispravnom ili havarisanom stanju. Nisu nam bitni ni godište, a ni pređena kilometraža, već samo vaša želja da prodate automobil. 

Obratite nam se i mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren i otkupiti vaš polovni automobil. Dobićete fer i korektnu ponudu, a ukoliko se saradnja uspešno dogovori, keš isplaćujemo odmah na licu mesta.

  • Share: