Otkup polovnih automobila

Otkup polovnih automobila

Otkup polovnih automobila na teritoriji Beograda, Srbije je najlaksi i najisplativiji nacin da prodate svoj automobil.

064/330-71-32

Mi cemo vase vozilo otkupiti veoma brzo gde god da se nalazite, samo nas pozovite i mi dolazimo do Vas. Nije nam bitno stanje vozila, kilometraza ni da li je slupano, havarisano mi radimo otkup vozila bez obzira na stanje. Cena je zasnovana prema trazenosti modela, fizickog izgleda i stanja datog automobila na otkup. Pozovite nas da se dogovorimo.

Otkup polovnih vozila

Otkup polovnih vozila

Otkup polovnih vozila u Beograd-u, Srbija radi tim strucnjaka sa preko 7 godina iskustva u otkupu vozila.

064/330-71-32

Nije nam bitno stanje vaseg vozila, ni da li je havarisano, ni da li je pokvareno, mi radimo otkup bez obzira stanje. Cenu vozila sastavljamo prema trazenosti samog modela, fizickog izgleda kao i stanja samog vozila. Papirologiju je na nama, tako da nemate da se cimate, a i ukoliko je potrebna slep sluzba za vozilo, dolazi nasa slep sluzba. Poznatije jos kao i otkup polovnih automobila Beograd. Isplata ide odmah na ruke. otkupvozila.rs

Otkup pokvarenih vozila

otkup pokvarenih vozila

Mi radimo otkup pokvarenih vozila na teritoriji cele srbije. Ne dozvolite da vam pokvareni auto zadaje glavobolje. Mi smo tu za vas.

064/330-71-32

Docicemo do Vas bilo gde u Srbiji, proceniti vase vozilo drugacije od drugih, i dati vam najvise para sto je moguce za odredjeno vozilo. Papirologiju prepustite nama, a isplata ide odmah!!! Takodje dolazimo sa nasom slep slubom tako da nemate da razmisljate o prevozu. Prepustite sve nama, a vi oslobodite mesto u dvoristu. Dolazimo, kupujemo, zavrsavamo papirologiju i teramo vozilo.

Otkup havarisanih vozila

Otkup havarisanih vozila:

otkup havarisanih vozila

Mi vrsimo otkup havarisanih vozila ukoliko smatrate da Vam se ulaganje u njegovu popravku ne isplati ili pak nemate dovoljno novca za popravku, nemojte da brinete!

064/330-71-32

Ako Vam havarisano vozilo zauzima mesto u dvorištu ili garaži i samo Vam zadaje glavobolje mi imamo idealno rešenje za Vas. Bez obzira na stepen oštećenja, otkupićemo Vaše havarisano vozilo po najpovoljnijoj ceni. Takođe, naša šlep služba će izvršiti i transport havarisanog vozila. Vašim mukama, zahvaljujući našoj agenciji, je konačno došao kraj. Poštedite sebe postavljanja oglasa, beskonačnog pozivanja raznoraznih kupaca i dangubnih odlazaka na auto pijace i pozovite našu agenciju. U najkraćem mogućem roku naš tim će doći do Vas i izvršiti realnu procenu Vašeg havarisanog vozila. Nakon dogovora isplatu ćemo izvršiti odmah, a Vi ćete dobiti količinu novca veću nego da ste prodali Vaše havarisano vozilo na bilo koji drugi način ili bilo kojoj drugoj agenciji. Havarisano vozilo ćemo, takođe, odvesti iz Vašeg dvorišta ili garaže. Dobijeni novac možete uložiti u kupovinu drugog vozila i time se rešiti problema koji Vas muči već duže vreme. Dakle, nije bitno stanje, niti vrsta modela za otkup havarisanih vozila, mi otkupljujemo sve! Zato ne trošite živce i vreme, pozovite nas odmah na broj telefona 064 330 71 32! Zelimo vam ugodan dan, Vas otkup havarisanih vozila.

Otkup starih vozila

otkup starih vozila

Vaše vozilo je staro i dotrajalo, troši previše goriva, sve češće se kvari i zadaje Vam sve više muka.

064/330-71-32

Imate staro neregistrovano vozilo koje je u lošem stanju i ne isplati se da ulažete u njega, a uz to zauzima i dragocen prostor u Vašem dvorištu ili garaži. Ne očajavajte, mi smo tu da Vam pomognemo. Bavimo se otkup starih vozila. Dovoljno je samo da nas pozovete i ukoliko se dogovorimo, naša ekipa će izvršiti procenu Vašeg starog vozila i ponuditi Vam najbolju moguću cenu za njega. Pri tome, ne morate da brinete ukoliko Vaše staro vozilo nije u voznom stanju. Naša šlep služba će doći do Vas i izvršiti transport starog vozila, a isplatu za vozilo ćemo Vam izvršiti odmah na licu mesta. Vlasnici starih vozila, rešite se nepotrebnih briga i pozovite nas na broj telefona 064 330 71 32, a za sve ostalo će se pobrinuti naša ekipa.

Otkup vozila za reciklazu

Otkup vozila za reciklazu

Vaše staro vozilo više ničemu ne služi osim što Vam zauzima prostor u dvorištu i skuplja prašinu, vreme je za otkup vozila za reciklazu.

064/330-71-32

Vlasnici auto otpada i sakupljači sirovina Vam nude malo novca i još traže od Vas da vozilo odvezete do njihovog otpada. Sve to Vam zadaje nepotrebnu brigu, koju možete rešiti na veoma jednostavan način, samo jednim telefonskim pozivom. Mi vrsimo Otkup vozila za reciklazu sve vrste i modele starih vozila koja jedino mogu da budu reciklirana. Zato, ukoliko imate bilo koje vozilo za reciklažu, ne gubite vreme, pozovite nas. Naša stručna ekipa će doći i proceniti Vašu starudiju. Ukoliko napravimo dogovor, naša šlep služba će iz Vašeg dvorišta odvesti to vozilo, a isplatu ćemo izvršiti odmah. Tako ćete osloboditi prostor u Vašem dvorištu ili garaži, a uz to i dobiti određenu količinu novca, koja će Vam svakako dobro doći u ovim oskudnim vremenima. Možda će Vam baš ona pomoći da kupite vozilo koje već dugo vremena želite, ali niste nikako mogli da ga priuštite. Pri tom, cenu koju Vam mi ponudimo nećete dobiti ni od jednog auto otpada ili naše konkurencije, u šta se lako možete uveriti. Za sve bliže informacije pozovite broj  064 330 71 32. Stojim Vam na usluzi vas Otkup vozila za reciklazu!

Otkup vozila za otpad

Otkup vozila za otpad

Imate havarisano, slupano, oštećeno ili staro vozilo koje samo zauzima mesto u Vašoj garaži ili dvorištu i zadaje Vam muke? Nemojte da brinete, mi Vam nudimo rešenje, Otkup vozila za otpad!

064/330-71-32

Bavimo se okupom vozila koja su za otpad, bez obzira na vrstu vozila. Pri tome, nudimo Vam najpovoljnije cene. Pozovite i ostale otpade i uporedite cene. Nakon toga, budite sigurni, pozvaćete nas, a mi ćemo doći na dogovoreno mesto, izvršiti procenu vozila i našom šlep službom preuzeti Vaše staro vozilo koje Vam samo zauzima prostor i zadaje brige. Novac za vozilo ćete dobiti odmah i tako spojiti lepo i korisno. Dotrajalo vozilo Vam više neće zadavati probleme, dobićete prostor u garaži ili dvorištu, a pritom ćete dobiti i najveću moguću novčanu naknadu. Zato nemojte oklevati, pozovite nas na broj telefona 064 330 71 32 i dogovorićemo se za Otkup vozila za otpad, a potom naša služba doći će do Vas i preuzeti vozilo za otpad.

Otkup vozila na kilo

otkup vozila na kilo

Ukoliko posedujete staro, neispravno vozilo koje Vam već duže vreme stoji u dvorištu ili garaži, za Vas postoji rešenje! Mi vrsimo Otkup vozila na kilo po najrealnijoj ceni.

064/330-71-32

Vaše je samo da nam se javite i mi ćemo doći. Vozilo koje Vam samo bode oči i zauzima prostor možete prodati nama i tako se osloboditi velike brige. Dobićete za njega najpovoljniju moguću cenu po kilogramu i istovremeno osloboditi Vašu garažu ili prostor u dvorištu. Mi otkupljujemo na kilo sve vrste vozila, kamione, kombije, automobile i sva druga vozila, bez obzira da li su neispravna zbog previše pređenih kilometara ili su možda oštećena u saobraćajnoj nezgodi. Vaše je samo da nas kontaktirate i možemo napraviti dogovor. Nakon toga mi ćemo doći kod Vas i kupiti više vozilo, a novac dobijate odmah. Za sve bliže informacije i eventualni dogovor pozovite naš na broj telefona: 064 330 71 32 i eto nas kod Vas!