Kako pretvoriti Golf 4 u pravi slovenski automobil #SlavCar

Kako pretvoriti auto u slovenski automobil Slav your Car

Squating Slavs stranica na Facebook-u koja je preko noći postala veliki hit, pokazuje pripadnike slovenskih naroda kao vrlo interesantnu grupu ljudi. Očigledno volimo da nosimo adidas trenerke, da čučimo dok pijemo pivo i da imamo izbačene lance oko vrata. Dobro nije baš sve omašeno i deluje interesantno. Ipak, razlog zašto pominjemo Squating Slavs danas, jeste fenomenalan youtube video snimak koji uči sve strance kako da od svog automobila naprave pravi automobil iz istočne Evrope. Takozvani “slovenski automobil”.

Pročitajte deo saveta kako u par koraka pretvoriti svoj auto (Golf 4) u pravi Slav Car, ili pogledajte zanimljivi video snimak koji je napravio popularni youtube-er Boris.

#1 Pranje automobila i tri Adidas crte preko haube

Kao što je rečeno, Adidas je očigledno najomiljenija marka sportske obuće i odeće među slovenskim narodima, pa se trenerke mogu nositi u svim prilikama. Zašto ne učiniti istu stvar i sa svojim starim, polovnim vozilom? Naravno, treba napraviti tri Adidas crte preko celog automobila!

tri crte Adidas preko haube na Golf 4

Kako smo smešteni na istok i jugoistok Evrope, novac za farbanje automobila može biti problem. Zato, kao i uvek, Boris the Slav sa jakim ruskim akcentom smišlja novo rešenje. Bela izolir traka će biti sasvim dobra da svoj crni Golf obučete u “Adidas”. PS ne zaboravite da operete auto pre toga!

#2 Dashcam, snažan vufer u gepek i adidas navlaka za volan

Proteklih godina su postali vrlo popularni “dashcam” snimci tj. snimci sa kamere koja se nakači na šoferšajbnu. Ovi snimci uhvate mnogo toga neočekivanog, sudare vozila, road rage snimke tj. tuče u saobraćaju itd. Naravno, većina ih dolazi iz Istočne Evrope (Rusija, Ukrajina) itd.

Dashcam kamera na šoferšajbni

Obavezno postavite ovu kameru, vozite se i nadajte se da napravite hit snimak koji će vam doneti kintu i najbolje slovenske žene. Barem tako kaže Boris!

Naravno, bez jakog bass-a za slušanje HARDBASS muzike ništa, zato stavite jak vufer u gepek, i nikako nezaboravite navlaku za volan, koji takođe možete presvući u adidas. Baš kao na slici.

#3 Natpis za model automobila i Squating Slav stikeri na gepek

Golf 4 vr6 natpis i stiker

Naravno da svi znaju da vozite Golfa, nema potrebe da to i piše na gepeku. Umesto toga, zalepite ručno pravljena hromirana slova i dajte ime svom automobilu ili opišite karakteristike motora koji se krije ispod te Golf haube. Nije loš predlog ni “Slavinator” kao što kaže Boris! Verujte, da vam sa time nema ravnog! Takođe, kul squating slav sticker nije na odmet!

#4 Umesto jelkice na retrovizor zlatna kajla

zlatni lanac oko retrovizora

Naravno, ne mora biti prava, mada onda nećete biti istinski sloven! Na Vama je da odlučite, a Boris preporučuje bilo šta osim mirišljavih jelkica ukokoliko neželite da Vam vozilo miriše na sveže opran WC. Na vama je!

#5 Držač za čašu taman da stane ukrasna čaša iz babine vitrine

Držač za čaše u automobilu Slav

Naravno, ne želimo da se amerikanizujemo! Kome još trebaju oni termosi za devojčice od 13 godina, koje možemo videti u američkim filmovima! Pravi sloveni u svojim kolima drže ukrasnu staklenu čašu koju svi možemo naći u vitrinama naših baba i deda.

Naravno, ovaj Rus je predložio još nekoliko modifikacija kao što je zamena filtera na motoru, da bi se dobio onaj čuveni “vrooom”, ali i neke isključivo ruske ideje kao što je ruski tepih preko zadnjih sedišta. Uostalom, pogledajte snimak, dobro se nasmejte, i napravite od svog automobila pravi Slav Car.